RX 590 ve i5 4460 Sistem Yükte Görüntü Gidiyor

İyiymiş o zaman Bende belki rx580-590 alırım diyordum ama darboğaz konusu hep geri döndürüyor. Yükseltme için de tamamen sistemi yenilemek gerekiyor malum anakart uyumu ramlar falan Öyle yapmaktansa sistemi satıp üzerine koyup sıfırdan toplamak daha mantıklı gibi geliyor bazen.

Ileride islemci anakart ram değişimide gerekecek ama ekran kartim kalır gibi gözüküyor ama darboğaz olması ileride değişecegim için sorun olmaz diye düşündüm bakalım birde kullanabilirsem tabiiki
Aynı ayarları kullanabilirsin sorun çıkmZ
Geldiğinde bir denerim bakalim ne olacak kardeşim sağolasın sende

Ileride islemci anakart ram değişimide gerekecek ama ekran kartim kalır gibi gözüküyor ama darboğaz olması ileride değişecegim için sorun olmaz diye düşündüm bakalım birde kullanabilirsem tabiiki
Evet toplu bir değişim lazım Ekran kartını değişmene gerek yok senin, zaten üst seviye Kullanırsın inşallah her şeyin vardır bir çözümü

Sorun ekran kartındaymış Elektriği tam alamıyormuş kısa devre yapmamak içinde kendini kapatıyormuş

Sorun ekran kartındaymış Elektriği tam alamıyormuş kısa devre yapmamak içinde kendini kapatıyormuş
Sorunu bulmana sevindim. Sanıyorum ki garanti halledecek, uğraşmadan sorunu çözdün hiç değilse geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…