Geldiğinde bir denemek lazım kardeşim rx590 için ayrı var mı?Hatan çözülmediyse Dediğim ayarları yapmazsan böyle devam eder malesef güvenlidir. Herhangi bir şey olmaz ama sen bilirsin![]()
Geldiğinde bir denemek lazım kardeşim rx590 için ayrı var mı?Hatan çözülmediyse Dediğim ayarları yapmazsan böyle devam eder malesef güvenlidir. Herhangi bir şey olmaz ama sen bilirsin![]()
Evet kullanabildiğim kadarıyla tüm ayarlar açık ultrada battlefield 5i oynayabildim 70+ fpsde Sandığımın aksine darboğaz hissedemedim takipteydim lakin ekran kartımın hiç %80 90a düştüğünü görmedim. Tabii ayarları düşürünce yük işlemciye binince işler değişiyor. İşlemcim 60 derecede çalışırken ekran kartım 30 35 derecede kalıyor
İlerki zamanlarda bütçemin yettiği kadarıyla yükseltme yapa yapa ilerlemek istiyorum Allah izin verirse. Malum öğrenciyiz
![]()
Aynı ayarları kullanabilirsin sorun çıkmZGeldiğinde bir denemek lazım kardeşim rx590 için ayrı var mı?
Ileride islemci anakart ram değişimide gerekecek ama ekran kartim kalır gibi gözüküyor ama darboğaz olması ileride değişecegim için sorun olmaz diye düşündüm bakalım birde kullanabilirsem tabiikiİyiymiş o zamanBende belki rx580-590 alırım diyordum ama darboğaz konusu hep geri döndürüyor. Yükseltme için de tamamen sistemi yenilemek gerekiyor malum anakart uyumu ramlar falan
Öyle yapmaktansa sistemi satıp üzerine koyup sıfırdan toplamak daha mantıklı gibi geliyor bazen.
Geldiğinde bir denerim bakalim ne olacak kardeşim sağolasın sendeAynı ayarları kullanabilirsin sorun çıkmZ
Evet toplu bir değişim lazımIleride islemci anakart ram değişimide gerekecek ama ekran kartim kalır gibi gözüküyor ama darboğaz olması ileride değişecegim için sorun olmaz diye düşündüm bakalım birde kullanabilirsem tabiiki![]()
Bakalım halledicez Allahın izniyleEvet toplu bir değişim lazımEkran kartını değişmene gerek yok senin, zaten üst seviye
Kullanırsın inşallah her şeyin vardır bir çözümü
![]()
İnşallahBakalım halledicez Allahın izniyleve umduğun gibi olur inşallah herşey
![]()
Sorunu bulmana sevindim. Sanıyorum ki garanti halledecek, uğraşmadan sorunu çözdün hiç değilseSorun ekran kartındaymış Elektriği tam alamıyormuş kısa devre yapmamak içinde kendini kapatıyormuş![]()
Nerden bu tanıya vardınız?Sorun ekran kartındaymış Elektriği tam alamıyormuş kısa devre yapmamak içinde kendini kapatıyormuş![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.