psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 16 Haziran 2019 #1 Öncelikle merhaba . 18 Haziran'da sipariş edeceğim DADG2 için oyun önerilerinizi bekliyor olacağım. Sürprizbozan Arkadaşlar bu arada neredeyse hiçbir oyunu oynama şansı bile bulamadım. Yani her öneriyi yapabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Öncelikle merhaba . 18 Haziran'da sipariş edeceğim DADG2 için oyun önerilerinizi bekliyor olacağım. Sürprizbozan Arkadaşlar bu arada neredeyse hiçbir oyunu oynama şansı bile bulamadım. Yani her öneriyi yapabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
emreyalcin1645 Decapat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 140 16 Haziran 2019 #2 Her oyunu oynayabilirsin.
R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 16 Haziran 2019 #3 Seçici davranmayıp herşeyin tadına bakmanı öneriyorum, başlangıç olarak Undertale ve Journey.
emreyalcin1645 Decapat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 140 16 Haziran 2019 #4 Assassin's creed serisine göz atın.
Saitama_ Megapat Katılım 30 Temmuz 2016 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2019 #5 Witcher 3 tam bir başyapıt.
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 16 Haziran 2019 #6 emreyalcin1645 dedi: Her oyunu oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef her oyunu alacak kadar bütçem yok. Saitama_ dedi: Witcher 3 tam bir başyapıt. Genişletmek için tıkla... Witcher 3 güzel bir oyun olabilir. İlk başta Assassin's Creed oynamak istiyorum ama hiç oynamadım. Hangisini önerirsiniz oyun olarak?
emreyalcin1645 dedi: Her oyunu oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Maalesef her oyunu alacak kadar bütçem yok. Saitama_ dedi: Witcher 3 tam bir başyapıt. Genişletmek için tıkla... Witcher 3 güzel bir oyun olabilir. İlk başta Assassin's Creed oynamak istiyorum ama hiç oynamadım. Hangisini önerirsiniz oyun olarak?
emreyalcin1645 Decapat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 140 16 Haziran 2019 #7 psdkgo dedi: Maalesef her oyunu alacak kadar bütçem yok. Genişletmek için tıkla... Benim de yok açıkçası ama Google'a Video Oyunu yaz hoşuna gidenleri 25 Haziranda yaz indirimleri (Steam) başlayınca alırsın
psdkgo dedi: Maalesef her oyunu alacak kadar bütçem yok. Genişletmek için tıkla... Benim de yok açıkçası ama Google'a Video Oyunu yaz hoşuna gidenleri 25 Haziranda yaz indirimleri (Steam) başlayınca alırsın
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 16 Haziran 2019 #8 emreyalcin1645 dedi: Benim de yok açıkçası ama Google'a Video Oyunu yaz hoşuna gidenleri 25 Haziranda yaz indirimleri (Steam) başlayınca alırsın Genişletmek için tıkla... Bende sizden öneri için yazdım. Öneri yapmıyacaksanız lütfen konuyu kalabalık etmeyelim.
emreyalcin1645 dedi: Benim de yok açıkçası ama Google'a Video Oyunu yaz hoşuna gidenleri 25 Haziranda yaz indirimleri (Steam) başlayınca alırsın Genişletmek için tıkla... Bende sizden öneri için yazdım. Öneri yapmıyacaksanız lütfen konuyu kalabalık etmeyelim.
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 16 Haziran 2019 #9 Yanlışıkla yazdım. Oynadıysanız hangi AC oyununu önerirsiniz. Bugüne kadar hiç AC oynamaya fırsat olmadı. Oynamak çok istiyor canım bu aralar. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2019
Yanlışıkla yazdım. Oynadıysanız hangi AC oyununu önerirsiniz. Bugüne kadar hiç AC oynamaya fırsat olmadı. Oynamak çok istiyor canım bu aralar.
JATDAV Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2018 Mesajlar 2.062 16 Haziran 2019 #10 Bir oyun için verebileceğiniz bütçe nedir? Witcher 3 R6 Satisfactory Dying Light Dark Souls Cuphead Sekiro Rocket League ETS2 Rust The Forest Don't starve Together DOOM - DOOM Eternal Mortal Kombat 11 Skyrim HOI4 - EU4 ARK Payday2 Garry's Mod Tatlış grafikli oyun isterseniz söyleyin. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2019
Bir oyun için verebileceğiniz bütçe nedir? Witcher 3 R6 Satisfactory Dying Light Dark Souls Cuphead Sekiro Rocket League ETS2 Rust The Forest Don't starve Together DOOM - DOOM Eternal Mortal Kombat 11 Skyrim HOI4 - EU4 ARK Payday2 Garry's Mod Tatlış grafikli oyun isterseniz söyleyin.