RX 590 ve R5 2600 Sistem İçin Oyun Önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önerileriniz için çok teşekkürler. Eu4'te 650 saat ve Hoi4 olmasına rağmen kaldırmadığı için oynayamamıştım. İlk olarak AC sonra Witcher 3 almayı planlıyorum. Rocket League'de alabilirim. Acaba Dark Souls yerine Sekiro: Shadows Die Twice nasıl olur? İyi midir?

Cuphead, Dark Souls, Sekiro'nun alt alta olmasının sebebi 3'üde zor
Sekiro yerine Dark Souls alırdım sebebi ise oynayış mantıkları benziyor. Torrent olayına gircekseniz, yapmayın!

Cuphead, Dark Souls, Sekiro'nun alt alta olmasının sebebi 3'üde zor
Sekiro yerine Dark Souls alırdım sebebi ise oynayış mantıkları benziyor. Torrent olayına gircekseniz, yapmayın!

Adam orjinal alacagım diyor siz ise destek vereceğinize "Torrent" diyorsunuz oyun yapımcılarına hiç mi saygınız yok !

Çok fahiş fiyattan satılan oyunlar bence torrent oynanmalıdır ki yapımcılar bir şeyin farkına varılsın efendim.

Adam orjinal alacagım diyor siz ise destek vereceğinize "Torrent" diyorsunuz oyun yapımcılarına hiç mi saygınız yok !
Ayrıca torrent oynayarak bu oyunların nasıl oldugunu görebilir ona göre de orjinalini satın alabilir.Bir oyun alsa 1-2 saat oynasa sonra beğenmese nasıl geri idae edecek bana söyler misiniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…