Bir oyun için verebileceğiniz bütçe nedir?
Witcher 3
R6
Satisfactory
Dying Light
Dark Souls
Cuphead
Sekiro
Rocket League
ETS2
Rust
The Forest
Don't starve together
DOOM - DOOM Eternal
Mortal Kombat 11
Skyrim
Hoi4 - Eu4
ARK
Payday2
Garry's Mod
Tatlış grafikli oyun isterseniz söyleyin.
Önerileriniz için çok teşekkürler. Eu4'te 650 saat ve Hoi4 olmasına rağmen kaldırmadığı için oynayamamıştım. İlk olarak AC sonra Witcher 3 almayı planlıyorum. Rocket League'de alabilirim. Acaba Dark Souls yerine Sekiro: Shadows Die Twice nasıl olur? İyi midir?
Önerileriniz için çok teşekkürler. Eu4'te 650 saat ve Hoi4 olmasına rağmen kaldırmadığı için oynayamamıştım. İlk olarak AC sonra Witcher 3 almayı planlıyorum. Rocket League'de alabilirim. Acaba Dark Souls yerine Sekiro: Shadows Die Twice nasıl olur? İyi midir?
Cuphead, Dark Souls, Sekiro'nun alt alta olmasının sebebi 3'üde zor
Sekiro yerine Dark Souls alırdım sebebi ise oynayış mantıkları benziyor. Torrent olayına gircekseniz, yapmayın!
Sekiro yerine Dark Souls alırdım sebebi ise oynayış mantıkları benziyor. Torrent olayına gircekseniz, yapmayın!
Ülkenin sorunu olabilir mi?
Diğer ülkeler 60 birim para öderken biz 200 birime bile mutlu oluyoruz.
Oynamayın ne olacak? PS Kafelerde de oynayabilirsiniz. Torrent için bir sebep yok.
Ayrıca torrent oynayarak bu oyunların nasıl oldugunu görebilir ona göre de orjinalini satın alabilir.Bir oyun alsa 1-2 saat oynasa sonra beğenmese nasıl geri idae edecek bana söyler misiniz ?