Herkese merhabalar. Bu bilgisayar toplama işlerinde yeniyim de şöyle bir sistem yaptım uyumlu olup olmamasından emin değilim. Ayrıca bu sistemde birkaç parçayı daha ucuza başka bir parça ile değiştirebilir miyim?
Herkese merhabalar. Bu bilgisayar toplama işlerinde yeniyim de şöyle bir sistem yaptım uyumlu olup olmamasından emin değilim. Ayrıca bu sistemde birkaç parçayı daha ucuza başka bir parça ile değiştirebilir miyim?
Hocam dediğim gibi RX590 ve GTX1660 Super arasında 300TL fark var, oyunlarda yaklaşık 3FPS ile GTX1660 Super öne geçiyor. 3FPS için 300TL daha ödemek istiyorsanız 1660 Super, istemiyorsanız RX590.
Hocam dediğim gibi RX590 ve GTX1660 Super arasında 300TL fark var, oyunlarda yaklaşık 3FPS ile GTX1660 Super öne geçiyor. 3FPS için 300TL daha ödemek istiyorsanız 1660 Super, istemiyorsanız RX590.
Merhaba hocam. XFX RX 590 kullanıyorum açıkçası pek tavsiye etmiyorum ama sizin tercihiniz tabi. Bu arada incehesapta indirimlerde 1500tl civarına düşüyor bu kart. Bütçeniz kısıtlı ise tercih edebilirsiniz. Onun haricinde kullanıcısı olarak ben pek önermiyorum.
Merhaba hocam. XFX RX 590 kullanıyorum açıkçası pek tavsiye etmiyorum ama sizin tercihiniz tabii. Bu arada İncehesap'ta indirimlerde 1500TL civarına düşüyor bu kart. Bütçeniz kısıtlı ise tercih edebilirsiniz. Onun haricinde kullanıcısı olarak ben pek önermiyorum.