RX 590 vs RX 5700

Zarar verecek derecede ısınmıyor zaten. Sadece diğer üreticilerin soğutma çözümleri daha başarılı. Ayrıca gürültülü çalışıyor onlara göre. Bence fiyat farkı çok değilse diğer üreticilerden alınabilir.
Kulaklık takınca duyulmuyorsa sorun olmaz :) Odadan salona kadar ses yapar mi bilemem :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklık takınca duyulmuyorsa sorun olmaz :) Odadan salona kadar ses yapar mi bilemem :) )
Ben de kulaklık taktığım için sesi sıkıntı görmüyorum. Ama eğer koltuktan bakmalı, televizyona bağlı bir bilgisayar olacaksa sessiz olması lazım mesela.

Yok ben de GTX 970 var da o da çok sessiz sayılmaz ondan biliyorum :D RX 5700'ü ben çok beğeniyorum ama. Tam upgrade değecek bir kart benim için de. Param yok ama işte.
İşlemci olarak (AMD Radeon RX5700 ekran kartı ) AMD 3600 Intel 9600K hangi işlemcide daha iyi performans verir. İlgilendiğin için gerçekten çok saol.

İnternetten bakmak lazım yakın olsa gerek. Ben olsam 3600 alırdım, daha ucuz ve daha çok izleği var. Uzun ömürlü bir işlemci. 3000 serisiyle oyun performansı da da yakaladı AMD Intel'i.

Yok bende GTX 970 var da o da çok sessiz sayılmaz ondan biliyorum :D RX 5700'ü ben çok beğeniyorum ama. Tam upgrade değecek bir kart benim için de. Param yok ama işte.
Zaten o money kimde varki o yüzden almışken en iyisini almak istiyorum icim yanicak biliyorum oyun oynamak istiyorum 3 yıldır zevk alarak oyun oynamadim çok doluyum çok :))

Zaten o money kimde varki o yüzden almışken en iyisini almak istiyorum icim yanicak biliyorum oyun oynamak istiyorum 3 yıldır zevk alarak oyun oynamadim çok doluyum çok :))
RX 5700 bence alabileceğin en iyi karttır verdiğin paraya göre aldığın performansa bakarsak. Dediğim gibi alınmayacak kart değil, 2000 liradan fazla bütçesi olan direk almalı. Benim yok ama sen al bence.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı