Benden bu kadar, iyi günler. Aynı parçaları farklı sitelerden toplayabilirsiniz.
Tek siteye bağlı kalmamanızı öneririm.
RX 590 Gold Edition forumlarda çok taşlandı, siz ne düşünüyorsunuz ?
Mümkünse o bombayı kasaya koyduğunuz sürece bu konulara gelmeyin, "RX590 koydum yeey" diyorsunuz. Neden topladığım sistemleri beğenmiyorsunuz darılcam bakın.RX 590 Gold Edition forumlarda çok taşlandı, siz ne düşünüyorsunuz ?
Topladığınız sistemlere her baktığımda içerisindeki profesyonelliği fark edebiliyorum. Ama 4000 TL'yi çok aşmak istemiyorum çünkü bütçemin içerisine masa ve koltuk da sığdırmaya çalışıyorum.Mümkünse o bombayı kasaya koyduğunuz sürece bu konulara gelmeyin, "RX590 koydum yeey" diyorsunuz. Neden topladığım sistemleri beğenmiyorsunuz darılcam bakın.
İsterseniz RX570'li bir sistem toplayım tahminimce 3800'e falan gelir max.Topladığınız sistemlere her baktığımda içerisindeki profesyonelliği fark edebiliyorum. Ama 4000 TL'yi çok aşmak istemiyorum çünkü bütçemin içerisine masa ve koltuk da sığdırmaya çalışıyorum.
HDD var istemiyorum, İşlemci tarafı AMD olmak zorunda değil ama performansta düşüş yaşamak da istemiyorum. Sistemde çok ağır oyunlar oynamayacağım, LoL, GTA,13.Cuma gibi şuanda popüler olan yayıncıların oynadığı oyunlara sahibim.İsterseniz RX570'li bir sistem toplayım tahminimce 3800'e falan gelir max.
Ben böyle bir sistem topladım, iyileştirmelere açığım.İsterseniz RX570'li bir sistem toplayım tahminimce 3800'e falan gelir max.
V4 sistemi herkes unutmuş. RAM'i 16 yapıp alabilirsiniz, fakat SSD çok iyi değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.