@Can Çeralp sevgiler öncelikle, konuyu kontrol etmemiştim bayağı konuşulmuş. +10 FPS olayını çoğu oyunda görebilirsiniz, ben gördüğüm incelemelerde böyle görmüştüm. Her neyse, bizzat R5 2600 ve RTX 590 Nitro+ almaya karar verdim. Fiyat olarak sıkıntı yok sanırım.
GTX 1660 tavsiye eden arkadaşlar için de şunları söylemek isterim, şahsen herhangi bir markanın fanboyu değilim, kesinlikle fiyat/performans oranına bakarak bir şeyler alıyorum. RX 590 ile GTX 1660 arasında deli bir fark yok. Baş başa gidiyor diyebilirim, aradaki fiyat farkına değeceğini de düşünmüyorum, ki alacağım sistem hazır sistem daha ucuz olduğundan böyle bir seçeneğim de bulunmuyor.
Yardımlarınız için teşekkürler, iyi günler diliyorum arkadaşlar.
Sonradan gelen düzenleme: En başta elektronik şans işidir arkadaşlar, neyin yanlış olduğunu/olacağını bilemeyiz. Belki seninki çok güzeldir. Belki diğerininki sorunludur. Çok iyi hatırlıyorum, 2016-2017 senesinde Sapphire çok kötüleniyordu bazı kitleler tarafından, bazı modelleri kronik problemliydi, evet bu doğru. Fakat şu anda gayet güzel fiyat/performans kartları çıkarıyorlar.
Tekrar sevgiler.