RX 590 Yerine GTX 1660 Ti Almak

Eray123567

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Geçen günlerde RX590 ekran kartımı bir problemi olduğu için servise gönderdim. İnternet'te ekran kartı fiyatlarına bakarken ASUS ROG STRIX GTX 1660 Ti adlı ekran kartı ilgimi çekti. Acaba RX590 model ekran kartımın para iadesini isteyip belirttiğim ekran kartını almak sizce mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Geçen günlerde RX590 ekran kartımı bir problemi olduğu için servise gönderdim. İnternet'te ekran kartı fiyatlarına bakarken ASUS ROG STRIX GTX 1660 Ti adlı ekran kartı ilgimi çekti. Acaba RX590 model ekran kartımın para iadesini isteyip belirttiğim ekran kartını almak sizce mantıklı mı?
Olabilir, performans farkı olmaz bence.

Hocam böyle bir durum varsa hemen al.

590 kullanılacak kart değil cayır cayır elektrik çeker çok ısınır. Bana eski soba olan R9 280-290 kartını anımsatıyor.
RX 590 kullanıcısı olarak hiçbir undervolt işlemi yapmadan stress testinde Max 69 derece gördüm. Lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyelim. He benimkisi Nitro+ modeli, XFX modellerinin çok ısındığını gördüm. Ama bu demek değildir ki her RX 590 cayır cayır yanıyor. Ama arkadaşa bende öneririm 1660Ti'yı, çünkü Nvidia kartı daha stabil.

RX 590 kullanıcısı olarak hiçbir undervolt işlemi yapmadan stress testinde Max 69 derece gördüm. Lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyelim. He benimkisi Nitro+ modeli, XFX modellerinin çok ısındığını gördüm. Ama bu demek değildir ki her RX 590 cayır cayır yanıyor. Ama arkadaşa bende öneririm 1660Ti'yı, çünkü Nvidia kartı daha stabil.

Güç tüketimi ne durumda? Alması artık gerçekten mantıksız bir kart, Nitro 590 pahalı onun yerine alternatif çok.

Bende Sapphire RX590 Nitro+ Special Edition modelini kullanıyordum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı