RX 590 yük altında 85 dereceyi görüyor

Scofield Michael

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba MSI Armor RX 590 sıcaklığı düşmüyor. Termal macunu yeniledim. Fanları 100 yapıyorum değişen bir şey yok. 50 yapıyorum değişen bir şey yok. 80-85 civarında hep fanı düşürsem de arttırsamda değişmiyor. Boşta 40-50 arası. Valorant'ta 80-85 arası hiç düşmüyor. Undervolt ta yaptım. MSI Armor RX 590.

Kasa hava almıyorsa ısınır. Bende fulltower kasa kullanırken manuel 80-100 fan hızı ile 85+ çalışan kartım geniş kasaya geçince 70> çalışıyor fanlara hiç ellemiyorum bile. Bu bakımdan kasanın durumu ve hava akışı da önemli.

Kasa hava almıyorsa ısınır. Bende fulltower kasa kullanırken manuel 80-100 fan hızı ile 85+ çalışan kartım geniş kasaya geçince 70> çalışıyor fanlara hiç ellemiyorum bile. Bu bakımdan kasanın durumu ve hava akışı da önemli.

Hocam bunu düşündüğüm için yan kapağı açık kullanıyorum fark etmedi. Yani kasa değiştirmeden yapabileceğim bir şey yok mu?

Bu kartın derdi sizi yıprattı, GPU-Z görüntüsü paylaşır mısın?

Bu kartın derdi sizi yıprattı, GPU-Z görüntüsü paylaşır mısın?

Vallahi bıtkım bu karttan.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (10).png
    Ekran Görüntüsü (10).png
    349,4 KB · Görüntüleme: 28
BIOS'da da sorun yok, UV yapmışsınız sadece.

Bu kartın termal padleri daha önce değişmiş mi? Ya da siz dokundunuz mu? Kalın pad kullanıldıysa temas sorunu oluyor olabilir, onun dışında bir problem yok o kartta.

2 ay önce bilgisayarcıya yaptırdım. Fazla sürdüğümü düşünmüyorum termal macunu dediğiniz gibi 2 nohut tanesi kadar sürüp yaydım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı