Kutusunu açmadıysan yapabilirsin diğer türlü öyle bir hakkın yok.
Hayır. Kutusunu açsa bile, 14 gün içinde herhangi bir fiziksel hasar vermediği sürece koşulsuz şekilde iade etme hakkı var.
Kutusunu açmadıysan yapabilirsin diğer türlü öyle bir hakkın yok.
Arkadaşlar geçenlerde sistem topladım sipariş verdim elime ulaştı, 1 gün sonra ise RX 590 duyruldu.
Ekran kartını iade etme hakkım var. İade edip RX 590'ın piyasaya çıkıp almayı beklemeli miyim?
Ekran Kartım: Sappire RX 580 Nitro+ Special Edition
Ben de 23 Kasım da RX580 almayı planlıyordum. 1500 lira altına bulursam alacaktım, şimdi ne yapsam acaba RX580 mi alsam RX590 23 Kasım'a Türkiye'ye gelmesini mi beklesem ne yapsam kararsız kaldım.
Bende rx 580 aldım gerek yok bence fazla bütçeyi zorlamaya oyun oynayıp keyfine bakmak gerekSiz bilirsiniz ama bana kalırsa değmez gibime geliyor.
Nerden biliyorsun yok. Kutusu açılmış olsa bile, internet üzerinden alınan herşeyin 14 gün içinde iadesi mümkün. Hatta firmalara ve satıcıya göre değişmekle beraber mağazadan alınanlar bile iade edilebilmektedir.Kutusunu açmadıysan yapabilirsin diğer türlü öyle bir hakkın yok.
Özel tasarımlar geldiği, sürücüler güncellendiği ve kartı OC yaptığınız zaman kesinlikle değer. En güncel kartı alınız.
İade ettiğinde fiyatların yükselmesi neticesinde aynı kartı tekrar alamama riski var. Kart sorunsuzsa kullan derim.
Testlerde daha fazla. Göz atmalısınız bence.Zaten RX580'e sahipseniz gerek yok, zaten bir nevi GTX 1060 6GB'den azıcık iyi bir karta sahipsiniz.
RX 590'ın amacı 12nm üretimi yapmak ve performansı arttırmak.
Yani tekrar 2000(275$-290$) Lira verip almaya değmez. En fazla 5 FPS fark görürsünüz. İhtiyacınız olduğunu düşünmüyorum elinizdeki kart hayli iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.