RX 590'lı DADG2 Alınır mı?

RX590 ile seçili durumdaki kasa fırın sıcaklıklarına ulaşır iç hacmi az nefes almayan bir kasa. R5 2600 stok fanı zaten kötü oyunlarda 85 derece nin altına inmez işlemci. Ekran kartı 90 derecelere ulaşır. seçenekler içerisinde tek iyi hava sirkülasyonu olan kasa
Cooler Master MasterBox K500L ama oda ekstra 400 tl fiyat arttırıyor ve bana kalırsa değmez.
daha az ısınan bir ekran kartı daha iyi olacaktır. örneğin seçenekler arasında ASUS Geforce DUAL GTX1660 Ti OC 6GB GDDR6 artı 570 lira maliyeti var
Ne salladın be kardeşim azıcık aşşağıdan atta civcivlerde yesin. sistem bende var ve dediklerinle uzaktan yakından alakası yok. gayette serin çalşıyor. ne 85 i ne 90 ı görüyor. yorum yaparken 2 kez düşünün lütfen.

Kasayı bilmiyorum. Bende Shappire Nitro+ RX 590 ve Ryzen 5 2600 stock soğutuculu sistem var. Kasamın hava akışı iyi diyebilirm. Ne ekran kartımda ne de işlemcimde 70 dereceyi görmedim.

RX590 ile seçili durumdaki kasa fırın sıcaklıklarına ulaşır iç hacmi az nefes almayan bir kasa. R5 2600 stok fanı zaten kötü oyunlarda 85 derece nin altına inmez işlemci. Ekran kartı 90 derecelere ulaşır. seçenekler içerisinde tek iyi hava sirkülasyonu olan kasa
Cooler Master MasterBox K500L ama oda ekstra 400 tl fiyat arttırıyor ve bana kalırsa değmez.
daha az ısınan bir ekran kartı daha iyi olacaktır. örneğin seçenekler arasında ASUS Geforce DUAL GTX1660 Ti OC 6GB GDDR6 artı 570 lira maliyeti var
RX590 Sapphire kullanıyorum anlattıklarınız uzaktan yakından bir alakası bile yok şu sıcak günlerde bile en fazla 68 derece gördüm oyun içerisinde kasa hava sirkülasyonu ne kadar güzel olursa o kadar serin çalışır kartlar sadece kasa konusunda güzel bir seçim yapmanız gerekir.

Aynı kasayı kullanıyorum 75 derece üstünü görmedim daha.

Kasayı bilmiyorum. Bende Shappire Nitro+ RX 590 ve Ryzen 5 2600 stock soğutuculu sistem var. Kasamın hava akışı iyi diyebilirm. Ne ekran kartımda ne de işlemcimde 70 dereceyi görmedim.
Birisi 90dan inmez diyor birisi 70 i gormedim diyor ya sunu abartmayin lutfen insanlar belki satin alacak belli bir birikimini ona verecek kotulemeyin de abartmayin da alan arkadaslarda buralardan boyle bir bilgi alamazsiniz maalesef herkes isine geldigini yazar cogu da videolarda gordugunu gidin youtube da testlerine bakin farkli kanallardan

Moderator arkadaş sağolsun yanlış bilgilendirme yaptığıma kanaat getirip uyarı puanı verip konuya cevap yazmamı engellediği için ancak şu an yazabiliyorum.
Screenshot_20190713-084846.png

Benim kimseyi yanlış yönlendirme gibi bir niyetim yok. Seviyesizce cevap verenlere cevap yetiştirecek boş vaktimde yok.
RX590 uzay kasada 80 dereceye çıkan bir ekran kartı ve bu bir ekran kartı için çok normal 180watt TDP olduğunu göz önünde bulundurursanız.
Benim söylemim dünyada bu kasayı alıpda oyun bilgisayarı olarak kullanıp memnun kalan yok ön cam paneli sökmediğiniz takdirde kasa içerisine giren hava çok çok az. 2019 yılında tek 12cm egzoz fanı olan kasayı kimsenin satın almasını tavsiye etmem. Kasada ne altta nede üstte ekstra fan takma yuvası yok!
180watt ekran kartı 65 watt işlemci anakart çipseti VRM'leri ve sistemde bulunan diğer minimum Ram ve disk gibi bileşenler ile sistemi yüksek yüklere sokan güncel oyunlarda bu sistem 250watt üzerinde ısı üretecek tek 12cm fanın bunu tahliye etmesi çok çok zor ve kasa ön tarafı cam ile kapalı çok az hava alıyor içeri. Sıcak yaz aylarında bu kasa ciddi sistemin aşırı ısınmasına sebep olur.
Söylediklerimin arkasındayım ve içerisinde hiçbir yanlış bilgi yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

QP Bilişim’den Rami 2, SSD’yi 240 GB, kasayı MB501L yapıp almanı tavsiye ederim. Aynı gün kargoluyorlar, tüm driverlar ve Windows’ta kurulu geliyor.
Sağol arkadaşım. İtopya yı beklemektense bu siteyi önerdiğin için sağol. Arkadaşlar 2 oyun hediyeli mouse hediyeli sistemler var. Bence bir bakmalısınız. Ayrıca online sohbetten istediğiniz parça değişimlerini ve desteği hızlı bir şekilde sağlıyorlar

Son düzenleme:
Birisi 90dan inmez diyor birisi 70 i gormedim diyor ya sunu abartmayin lutfen insanlar belki satin alacak belli bir birikimini ona verecek kotulemeyin de abartmayin da alan arkadaslarda buralardan boyle bir bilgi alamazsiniz maalesef herkes isine geldigini yazar cogu da videolarda gordugunu gidin youtube da testlerine bakin farkli kanallardan
Arkadaş biz olanı yazıyoruz. 70 derece nin neresi abartılı onu anlayamadım. Kasanın hava akışı fan sayısı ortam sıcaklığı bir sürü etken var makale mi yazacağız. Alabilrsin diyorum kısaca.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı