önerebileceğin bir ssd var mı hocam. çoğu kişide a data markalı ssd var aslında yalan yok uygun olduğü için bende onu düşünüyordumBence SSD'yi çıkart, piyasadan kaliteli birşeyler alırsın.
JAHO-S2690/AMD Ryzen 5 2600/Sapphire RX590 8GB/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA
JAHO-S2690/AMD Ryzen 5 2600/Sapphire RX590 8GB/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile JAHO-S2690 ITOPYA'da.www.itopya.com
Hocam marka olarak önereyim; Crucial, Kingston, Samsung, Gigabyte, SanDisk (Ultra), WD. Mesela Adata'ya yakın fiyatlarda ve onun yerine Crucial BX500 alabilirsin.önerebileceğin bir ssd var mı hocam. çoğu kişide a data markalı ssd var aslında yalan yok uygun olduğü için bende onu düşünüyordum
teşekkür ederim. incehesaptan almaktansa itopya daha mantıklı ssd veya hddsiz sipariş verebiliyosun. işlemci olarak r5 1600 ile 2600 arasında çok fark var mıdır.ne kadar ucuz o kadar iyi öğrenciyim 144hz monitörde aldık fazla masrafa girdim içim acıyorHocam marka olarak önereyim; Crucial, Kingston, Samsung, Gigabyte, SanDisk (Ultra), WD. Mesela Adata'ya yakın fiyatlarda ve onun yerine Crucial BX500 alabilirsin.
ePttAVM.com – Güvenli Alışveriş Merkezi
Türkiye’nin en güvenilir e-ticaret sitesi, milyonlarca ürün PTT güvencesi, ücretsiz kargo ve kapıda ödeme seçeneği ile kolay alışveriş! Cep telefonları, anne bebek, kitap, küçük ev aletleri ve elektronik kategorilerinde en ucuz fiyatlar burada!www.epttavm.com
Hocam yaklaşık %6'lik FPS farkı olur.teşekkür ederim. incehesaptan almaktansa itopya daha mantıklı ssd veya hddsiz sipariş verebiliyosun. işlemci olarak r5 1600 ile 2600 arasında çok fark var mıdır.ne kadar ucuz o kadar iyi öğrenciyim 144hz monitörde aldık fazla masrafa girdim içim acıyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.