RX 5XX Serisi Kronik Arızalı mı?

RX500 serisi ilk çıktığında ASUS ve MSI AMD'ye soğutması çöp kartlar yaptı ondan da kaynaklı.

ekran kartım şuan kronik sorunlu oyun oynamıyorum kartıma yük binecek islem yapmıyorum googlede geziniyorum birden no signal hatası alıyor ekran kararıyor ama pc hala çalışıyor arkadaşlar bu rx serisine bulaşmayın kafanızı çok ağrıtıyor fiyat performans ürünü diyorlar ama yaşamadığınız hata kalmıyor çoğu kişi wattman hatası alıyor ve daha birsürü hatalar var 300 400tl daha ekleyin gidin nvidia alın böyle sorun yaşamayın amd işlemciler iyi hadi eyvallah ona lafım yok ama ekran kartı yapamıyor hocam

ekran kartım şuan kronik sorunlu oyun oynamıyorum kartıma yük binecek islem yapmıyorum googlede geziniyorum birden no signal hatası alıyor ekran kararıyor ama pc hala çalışıyor arkadaşlar bu rx serisine bulaşmayın kafanızı çok ağrıtıyor fiyat performans ürünü diyorlar ama yaşamadığınız hata kalmıyor çoğu kişi wattman hatası alıyor ve daha birsürü hatalar var 300 400tl daha ekleyin gidin nvidia alın böyle sorun yaşamayın amd işlemciler iyi hadi eyvallah ona lafım yok ama ekran kartı yapamıyor hocam
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi RX500 serisi ilk çıktığı zaman soğutması sıkıntılı ve sorunlu kartlar üretildi. Ben bu sorunu global watman ayarlarından fan hızını yükselterek idare ediyorum bir şekilde yazın kartı garantiye vereceğim.

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi RX500 serisi ilk çıktığı zaman soğutması sıkıntılı ve sorunlu kartlar üretildi. Ben bu sorunu global watman ayarlarından fan hızını yükselterek idare ediyorum bir şekilde yazın kartı garantiye vereceğim.
Değişim için mi yollayacaksınız?

R7 240'la Wattman hatası alıyordum 2 ay sürdü ve bir daha almamaya başladım. 500 serisinde daha fazla görülüyor özellikle 590 kullanan kullanan kişiler elindeki karttan hiç memnun değiller. 500 serisi zaten şuan sıfır olarak çok uygun fiyatta değilse alınacak kartlar değiller. 2.el de evet ucuzsa alınabilir.

R7 240'la Wattman hatası alıyordum 2 ay sürdü ve bir daha almamaya başladım. 500 serisinde daha fazla görülüyor özellikle 590 kullanan kullanan kişiler elindeki karttan hiç memnun değiller. 500 serisi zaten şuan sıfır olarak çok uygun fiyatta değilse alınacak kartlar değiller. 2.el de evet ucuzsa alınabilir
Artık hata almaktan sıkıldım driver güncellemeye korkuyorum rx 500 serileri ne kadar F/P kartlar olsada çekilecek kartlar değiller

Artık hata almaktan sıkıldım driver güncellemeye korkuyorum rx 500 serileri ne kadar F/P kartlar olsada çekilecek kartlar değiller
F/P olsa ne olacak ki doğru düzgün oyun oynayamadıktan sonra gerçekten daha az performans alıp keşke MSI Gaming X 1050Tİ alsaydım diyorum en azından bu kadar uğraştırmazdı.
Değişim için mi yollayacaksınız?
Bakım ve onarım yani değiştirirler mi bilmiyorum kartı aldığım ilk zamanlar driver sorunu falan filan diye baya bir bekledim sonra oyunlarda grafik ayarını kısarak hata almadan oynamaya başladım öyle devam ediyorum bende.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı