RX 6000 serisi ile islemci uyumu

• Konuyu başlatan M.U.M
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 2.332

M.U.M

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Yanlis anlamadiysam AMD, yeni tanittigi ekran kartlarinin 500 serisi anakartlar ile yuzde 13 gibi kayda deger bir farkla daha hizli calisacagini soyledi. Ne kadar dogru bilemeyiz tabii. Ben 2. el ust seviye B450 anakartlari kovaliyordum. Yavas yavas B550'ye kaymali miyim ileriye donukluk acisindan.

Zamanında PS4 ve o dönemki XBOX konsolu AMD tabanlı diye RX 480 ve AMD FX8320 sistem toplamıştım. Direct X alternatifi mantle ile oyunlar işlemciye daha az bağımlı olacak vs. demişlerdi. Gaza gelip topladık hem kuzene hem bana AMD sistem. Gaza gelmeyin. Belki iyi olur belki olmaz. Piyasaya kartlar çıksın, ayrıntılı testler çıksın, işin içinde AMD varsa önden millet alsın kartları da görelim sürücü vs. nasıl, donanım kaynaklı sorun var mı filan.

12:40'da söylüyor 500 serisi anakartlar, Ryzen 5000 ve Radeon 6000 serisi "AMD Smart Access" ile uygun olacak. 400 serisi ve daha eski anakartlar, Radeon 5000 serisi ve daha eski kartlar ile Nvidia bunun dışında.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

12:40'da söylüyor 500 serisi anakartlar, Ryzen 5000 ve Radeon 6000 serisi "AMD Smart Access" ile uygun olacak. 400 serisi ve daha eski anakartlar, Radeon 5000 serisi ve daha eski kartlar ile NVIDIA bunun dışında.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki ayni seneryoda Zen 2 islemciler ile uyumlu mu bu teknoloji?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı