RX 6000 serisinde WattMan hatası var mı?

WattMan hataları Windows'un otomatik sürücüyü saçma sapan güncellemesinden kaynaklanıyor genelde. Windows'unuzu ve AMD sürücünüzü kurduktan sonra restart etmeden wushowhide troubleshoot'ını çalıştırın ve AMD grafik sürücüsünün Windows tarafından otomatik güncellemesini devre dışı bırakın. Bu kadar.

Dediğin şeyi kartı ilk aldığım zaman yaptım ve WattMan'in nasıl bir hata olduğunu bilmiyorum açıkçası çünkü almadım hiç. Sapphire Pulse 6700XT kullanıyorum.

Hangi sürüm? Yedikten sonra ne oldu?
Dostum gelip bana burada Radeon savunuculuğu ve çok bilmişliği yapma! Çoğu sürümünü denedim aylarca. Hepsinde Wattman yedim. Bilgisayar bazen kilitleniyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum bazen de mavi ekran yiyiyorum kendi yeniden başlatıyor. Sürücüyü açtığımda Wattman hatası verdiğini söylüyor kendileri.

WattMan yiyor mu 6000 serisi?

Sürücüye alakası olduğunu hiç düşünmüyorum, alakalı idi ise artık değil, sistemle alakalı.

Dostum sürücülerin güncel değilse güncelle, yine olmazsa sistemine bir göz gezdir OC vs. vs. bir yerde sorun olabilir
@Silinen üye
Öncelikle WattMan bir uygulama hatasıdır. Sistem olağandışı kapanmadıysa yada volt ayarlarıyla oynamadıysanız tamamen uygulama durup dururken bildirim atıyor, uygulamayı açtığınızda bildirim olarak görürsünüz. 23.3.1 En güncel sürümü kullanıyorum takriben 1 aydır falan WattMan hatası almadım, öncesinde aldığımdada umursamadım açıkçası bariz AMD uygulamasının saçmalığı, takılmamak gerek. Kasayı stock kullanıyorum sadece RAM OC yaptım.
@MichealScofield WattMan hatası aldığınız için sorunları oraya bağlamışsınız da aldığınız mavi ekran vs. normal değil. Sisteminizi bir kontrol edin
@yapiz

Wattman hatasının kesinlikle sürücüyle ilgisi var. Bunu iddia eden arkadaş bir demo sürümü yüklesin bakalım bilgisayarı kullanabiliyor mu? Doğru sürümü seçerek aldığın Wattman sıklığını değiştirebilirsin. Sıfırlayacağını düşünmüyorum. Tek sürücüyle mi alakalı dersen kesinlikle değil. Diğer bileşenlerin de bunu tetikleme ihtimali var. Ayrıca kartım stok herhangi bir voltaj oynaması yok.

Dostum tabii son karar sende eğer alacaksan. Binlerce lira verip alacaksın doğru kararı vermelisin. Bu forumdaki Radeon fanboyluğunu hiçbir zaman anlayamayacağım...

Dostum gelip bana burada Radeon savunuculuğu ve çok bilmişliği yapma! Çoğu sürümünü denedim aylarca. Hepsinde WattMan yedim. Bilgisayar bazen kilitleniyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum bazen de mavi ekran yiyiyorum kendi yeniden başlatıyor. Sürücüyü açtığımda WattMan hatası verdiğini söylüyor kendileri.

Radeon savunuculuğu değil size yardım etmeye çalışıyorum. Radeon savunuculuğu yapsam elimene geçecek? Elektriğiniz stabil mi? Topraklama var mı?

WattMan hatasının kesinlikle sürücüyle ilgisi var. Bunu iddia eden arkadaş bir demo sürümü yüklesin bakalım bilgisayarı kullanabiliyor mu? Doğru sürümü seçerek aldığın WattMan sıklığını değiştirebilirsin. Sıfırlayacağını düşünmüyorum. Tek sürücüyle mi alakalı dersen kesinlikle değil. Diğer bileşenlerin de bunu tetikleme ihtimali var. Ayrıca kartım stok herhangi bir voltaj oynaması yok.

Dostum tabii son karar sende eğer alacaksan. Binlerce lira verip alacaksın doğru kararı vermelisin. Bu forumdaki Radeon fanboyluğunu hiçbir zaman anlayamayacağım...

WattMan sıklığı diye bir şey yok. Bir şey doğru gitmiyorsa kart WattMan verir genelde voltaj ile ilgili olur. Sizin durumunuzda büyük ihtimalle kartta donanımsal sorun var, tabii demo sürümler sorumsuz demiyorum asıl sorun ilk çıkan sürücülerde zaten.

Sürücüye alakası olduğunu hiç düşünmüyorum, alakalı idi ise artık değil, sistemle alakalı.

Dostum sürücülerin güncel değilse güncelle, yine olmazsa sistemine bir göz gezdir OC vs. vs. bir yerde sorun olabilir

Her çıkan sürücüyü direkt kurarsanız karşılaşacağınız şey yine WattMan. Hatanın sürücü ile alakası bulunmakta.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı