RX 6000 serisine AFMF (AMD Fluid Motion frames) desteği geldi

@FalconPolat modcular çalışsa da diğer oyunlarda açabilelim. Afmf beta olduğu için işe yaramıyor ancak yabancılar öve öve bitiremiyor.
O kadar uçuk FPS'ye şimdilik ihtiyacım yok RT açmıyorum ve en kötüsü sürücü sorunlu. Beklerim birkaç ay.

@662040 kanka yurt dışındakiler bir övüyor Afmf Yi anlatamam. Ancient gameplays yeni video atmış bir övüyorlar.

Onu ben de fark ettim, bizimkilerden bile o kadar tepki yok. Belki ileride düzeleceği umuduyla yazmışlardır. Şaka değil yani, atıyorum şu an bir işe yaramıyor ama yaradığı zaman çok şeyler olabilir.

Biraz oynadım. Oyun gözüme daha akıcı gibi geldi. Her şey en yüksekte kenar yumuşatma kapalı.

1.png

2.jpg

Yapamaz dedikleri ne varsa yapıyor AMD.

Link buyurun: https://www.amd.com/en/support/kb/release-notes/rn-rad-win-23-30-afmf-tech-preview

Sürücü şu an Beta'da.

1080p için 55 FPS 2K için 70 FPS temel FPS alınması gerekiyor. İyi çalışması için.

Hocam ama yine yapamamış. Gerçekten beceriksiz bir şirket. Hem gecikme yapıyor hem de oyunlarda ekranı çevirirken görüntü bozuluyor.

Hocam ama yine yapamamış. Gerçekten beceriksiz bir şirket. Hem gecikme yapıyor hem de oyunlarda ekranı çevirirken görüntü bozuluyor.

Özellikle Valorant'ı çok bozuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı