RX 6000 serisine AFMF (AMD Fluid Motion frames) desteği geldi

@FalconPolat modcular çalışsa da diğer oyunlarda açabilelim. Afmf beta olduğu için işe yaramıyor ancak yabancılar öve öve bitiremiyor.

@FalconPolat tam sürümü 3,4 ay sonra çıkacak bunu ön izleme olarak yaptılar. Ne gibi bir hatalar var diye tam sürümde adam gibi çalışır

@662040 kanka yurt dışındakiler bir övüyor Afmf Yi anlatamam. Ancient gameplays yeni video atmış bir övüyorlar.

Onu ben de fark ettim, bizimkilerden bile o kadar tepki yok. Belki ileride düzeleceği umuduyla yazmışlardır. Şaka değil yani, atıyorum şu an bir işe yaramıyor ama yaradığı zaman çok şeyler olabilir.

@662040 aynen öve öve bitiremiyorlar video yorumlarında var

Sen denedin mi Afmf'yi

Bir de Afterburner neden görmüyor kareleri onu da anlamadım

Benim RX 6600'ün şahlanış şekli.

Biraz oynadım. Oyun gözüme daha akıcı gibi geldi. Her şey en yüksekte kenar yumuşatma kapalı.

Hyprr RX de 6000 Serisine gelecek mi?

Hocam ama yine yapamamış. Gerçekten beceriksiz bir şirket. Hem gecikme yapıyor hem de oyunlarda ekranı çevirirken görüntü bozuluyor.

Hocam ama yine yapamamış. Gerçekten beceriksiz bir şirket. Hem gecikme yapıyor hem de oyunlarda ekranı çevirirken görüntü bozuluyor.

Özellikle Valorant'ı çok bozuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…