YouTube'da bazı yorumlarda nedense AFMF çok övülüyorlar. Hatta biri ile tartışmaya girdim; İngiliz adam bana, 'beşeriksiz, sen beceremiyorsun' dedi. Senin bilgisayarın kötü falan gibi bir sürü küfür etti. Mesela 'video at' dediğimde cevap vermiyorlar.
YouTube'da bazı yorumlarda nedense AFMF çok övülüyorlar. Hatta biri ile tartışmaya girdim; İngiliz adam bana, 'beşeriksiz, sen beceremiyorsun' dedi. Senin bilgisayarın kötü falan gibi bir sürü küfür etti. Mesela 'video at' dediğimde cevap vermiyorlar.
@662040 ben 2K kullanıyorum hocam. Ben memnunum şu andan itibaren RT konusunda gıkımı çıkartmam keşke alsaydım dediğim kartla aynı FPS alıyormuşum. Şu FSR 3.0 gelişsin başka bir şey istemiyorum.
@kino evet yani mantıken NVIDIA da yapardı böyle bir şey.
Hatta biri ile tartışmaya girdim; İngiliz adam bana, 'beşeriksiz, sen beceremiyorsun' dedi. Senin bilgisayarın kötü falan gibi bir sürü küfür etti. Mesela 'video at' dediğimde cevap vermiyorlar.
Bu AMD subreddit'inde de yaşanıyor. Birisi konu açmış şikayetini dile getirmiş diğerleri de normal şekilde benzerinden bahsediyor aradan 2-3 tane radikal fırlayıp "teknoloji müthiş siz çöpsünüz" diye sallıyor. Tabii orada daha fazla bilgili kişi olduğundan bu tipleri direkt eksiliyorlar.