RX 6000 serisine AFMF (AMD Fluid Motion frames) desteği geldi

@662040 ben de 25 FPS alıyorum ne olmuş

Ben sadece saf performansa baktım zaten orada baya artış var izledim

Ben sadece saf performansa baktım zaten orada bayağı artış var izledim

Saf performansı kim ne yapsın sen de. PT tahmin ettiğinden çok daha ağır bir teknoloji ve bana sorarsan şu performans bile büyük başarı günümüzde.

DLSS, FSR, FG olmasa zaten kareleri sayıyorsun. Millet RTX 3090'ı 1080P'ye indiriyordu geçen seneye kadar bunu açabilmek için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mesela burada da ben 35 FPS alıyorken kendileri 45 FPS alıyor. Neyse sağlık olsun belki fg CP2077 de olsa eşit performans alabilirdik.

@662040 evet ya şu fmf iyi çıksa yaşarız 3'Ü aynı anda açılır FSR3.0 fg afmf.

Ryzen 5600 ile RX 7900XT 4K sıkıntı çıkarmasa bile, iyi bir işlemci olursa onu 1080p hali ile besliyecek iyi FPS alırsın işlemciden ötürü.

@Spyhis

YouTube'da bazı yorumlarda nedense AFMF çok övülüyorlar. Hatta biri ile tartışmaya girdim; İngiliz adam bana, 'beşeriksiz, sen beceremiyorsun' dedi. Senin bilgisayarın kötü falan gibi bir sürü küfür etti. Mesela 'video at' dediğimde cevap vermiyorlar.

Son düzenleme:

AFMF hiçbir zaman iyi olmayacak bu sürücü tabanlı her yazılımın dezavantajı. NVIDIA da bunu yapsa doğrudan oyundan aktif olanın kalitesinde olmaz.

FG'ye ihtiyaç duyulacak tüm ağır oyunlara zaten eklenecektir bu teknoloji, duymayanlara da zaten kartların çoğunun kas gücü yetiyor.

@662040 ben 2K kullanıyorum hocam. Ben memnunum şu andan itibaren RT konusunda gıkımı çıkartmam keşke alsaydım dediğim kartla aynı FPS alıyormuşum. Şu FSR 3.0 gelişsin başka bir şey istemiyorum.

@kino evet yani mantıken NVIDIA da yapardı böyle bir şey.

Hatta biri ile tartışmaya girdim; İngiliz adam bana, 'beşeriksiz, sen beceremiyorsun' dedi. Senin bilgisayarın kötü falan gibi bir sürü küfür etti. Mesela 'video at' dediğimde cevap vermiyorlar.

Bu AMD subreddit'inde de yaşanıyor. Birisi konu açmış şikayetini dile getirmiş diğerleri de normal şekilde benzerinden bahsediyor aradan 2-3 tane radikal fırlayıp "teknoloji müthiş siz çöpsünüz" diye sallıyor. Tabii orada daha fazla bilgili kişi olduğundan bu tipleri direkt eksiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…