RX 6000 serisine AFMF (AMD Fluid Motion frames) desteği geldi

Zaten AMD tabanlı çalışıyordu Nod. AI, Shark falan. Mantıklı bir satın alım.

Bunun RDNA 3 etkisi olur mu acaba? Açık kaynak kodlu dediğine göre veya ne işe yarıyor bu tam olarak. Tasarım falan veya yapay zekayla kod üretme falan mı?

Daha önce duydum ama araştırmadım hiç.

Yapay zeka ile görsel üretme üzerine çalışıyorlar. Midjourney, Stable Diffusion gibi düşün. Tabii bu yazılımların hepsi NVIDIA ile çok daha hızlılar. Shark yazılımında AMD kartlar uçuyor misal 7900 XTX, 4090'dan bile hızlı orada.

AMD de beraber geliştirmek ve destek sunmak için satın alım yapmıştır.

Bunun RDNA 3 etkisi olur mu acaba? Açık kaynak kodlu dediğine göre veya ne işe yarıyor bu tam olarak tasarım falan veya yapay zekayla kod üretme falan mı?

Daha önce duydum ama araştırmadım hiç.

RDNA3'ün işlevsel olacağı bir şey bu evet.

@kino oyunlarda ise yaramazsa beni pek ilgilendirmiyor. Ben şuradan anladım path tracing ve RT bence ağır teknolojiler
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4070 Ti RT Ultra 45FPS pt 25 FPS alıyor. Boş yere moral bozmaya gerek yokmuş

@Berkay541 RT için bence bayağı geliştirdiler 6000 serisi kartlara rezalet deniyordu ama bence RT için rezalet değil gelişme.

@kino oyunlarda ise yaramazsa beni pek ilgilendirmiyor. Ben şuradan anladım path tracing ve RT bence ağır teknolojiler
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

4070 Ti RT Ultra 45FPS pt 25 FPS alıyor. Boş yere moral bozmaya gerek yokmuş.

PT zaten DLSS ve FG olmadan adı anılacak bir teknoloji değil. Şu dakikadan itibaren bakarsan 2K'da alınan sonuç gayet makul.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı