RX 6000 serisine AFMF (AMD Fluid Motion frames) desteği geldi

Giris gecikmesi yasadiniz mi? Tepkiler nasildi?

Yalan degil hocam. Frame pacing olayini minimumda yasamak icin gerekli. World of Warcraftta test ettim.
Fg gecikme değerinde bir şey gözükmüyordu . Sol tarafta ki gecikmeler 16-18 ms arası gidiyordu ve işin tuhafı yeniden oyunu başlattığımda önceki mesajlarda söylediğim 120 fps'i alamıyordum 60-90 arası alıyordum afmh açık halde..

Cs2 de denemedim afmh'yi. Aramızda deneyen oldu mu? Anti lag yüzünden banlanan olmuştu sımdı bunun yuzunden başımıza bir iş gelmez dimi?

O Frame Gen gecikmesi hocam. Sistem gecikmesi aslında önemli olan olay.

Anti-lag/Anti-lag+ bunun için var.

@ircoas bende çok oyun yok ancak afmf oyuna gelen fgden daha iyi şu anda. Forspokende afmf akıcılık sağlıyor fg açıyorum bozuluyor. Belki afmf ye uyguladığı algoritma veya şu akıcılık sağlayan kodu yaparsa SDK koduna 2'si bir arada 4X FPS alma gibi durum var. RT konusunda çok sorun yok hocam en düşük FPS CP2077 de alıyorum o da 45 FPS diğerleri hep 60 FPS üzeri Dying Light, Spider-Man gibi.

Spiderman Remasterd'da RT Acik 2K Ultra da 180 FPS civari aliyorum. Sizde nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…