RX 6000 serisine AFMF (AMD Fluid Motion frames) desteği geldi

Giris gecikmesi yasadiniz mi? Tepkiler nasildi?

Yalan degil hocam. Frame pacing olayini minimumda yasamak icin gerekli. World of Warcraftta test ettim.
r6 da hızlı hareketlerde anlık takılma yaşıyordum, yazılımdaki gecikme ölçümüne pek dikkat etmedim. Şimdi senin için tekrar cyberpunk 2077 gireceğim. Net değerleri yazarım.

@ircoas hocam yalnız bu gelişme 2 haftada ve akıcılık fgden çok çok daha iyi. Büyük ihtimalle çözecekler bu güncellemede şu ani kapatma olayını.

@Kyamrt hocam ekranı hızlıca sağa sola döndür %1 Low FPS düşecek. Bu onun ani kapatmalarda devre dışı kaldığını gösteriyor.

@ircoas hocam yalnız bu gelişme 2 haftada ve akıcılık fgden çok çok daha iyi. Büyük ihtimalle çözecekler bu güncellemede şu ani kapatma olayını.
Evet o konuda dogru. Saf gucte zaten Nvidia'yi gecer ancak RT de hala gecemez.

@ircoas bak mesela benim kart 4070 Ti'dan %15 daha güçlü ancak RT de %12 daha güçsüz. Ve 4070 le aynı RT performansı var. Hakettiği bu değil ancak yine de iyi gelişme 4070 ile aynı RT performansı alma. Bir de bu afmfnin güzelliği tüm oyunlarda açabiliyor olman yoksa bir anlamı veya heyecanı kalmazdı zaten.

@ircoas bak mesela benim kart 4070 Ti'dan %15 daha güçlü ancak RT de %12 daha güçsüz. Ve 4070 le aynı RT performansı var. Hakettiği bu değil ancak yine de iyi gelişme 4070 ile aynı RT performansı alma. Bir de bu afmfnin güzelliği tüm oyunlarda açabiliyor olman yoksa bir anlamı veya heyecanı kalmazdı zaten.
Aynen oyle hocam. Ama artik neredeyse her oyuna RT geliyor ve AMD bu konuda cok geride. Ustune Bu AFMF her oyunda acilabilicegi icin oyun icindeki Frame Gen Gene cok oyuna gelmeyebilir. FSR 3 gelir ancak Frame gen gelmez gibi. Baska oyunlarda degerleriniz nedir hocam bi karsilastiralim merak ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı