RX 6000 serisine AFMF (AMD Fluid Motion frames) desteği geldi

Buradan ön izleme sürücüsü olarak şu an indirip test edebilirsin. Sürücü üzerinden FPS değerlerini görebilmek için MSI Afterburner gibi programlar işe yaramıyor veya görmüyor. Direkt AMD Adrenalin üzerinden açman gerekiyor.

Merhaba tekrardan daha önce bu konudan yardım etmiştiniz ben bu attığınız linkten sürümü kurdum ancak AFMFnin nereden açıldığını bulamadım ayrıca bu sürüm daha deneme olduğu için sorn yaşar mıyım acaba oyunlarda FPS düşmesi drop vs

Merhaba tekrardan daha önce bu konudan yardım etmiştiniz ben bu attığınız linkten sürümü kurdum ancak AFMFnin nereden açıldığını bulamadım ayrıca bu sürüm daha deneme olduğu için sorn yaşar mıyım acaba oyunlarda FPS düşmesi drop vs
Gaming kismindan fmf ozelligini acacaginiz oyunu secin ve su kismi isaretleyin.
Untitled.jpg

Evet oldu ancak oyuna girdiğimde sarı ünlemli çikıyor sebebi nedir ayrıca FPS göstergesinde N/A yazıyor o ne demek cevaplarsanız sevinirim

Oyuna girmeden AFMF özelliğini kapatın. Oyuna girince Alt+R tuşu ile oyunun kendisini seçerek açın. Ekran kartı bölümünden değil. N/A Şu an çalışmıyor yani değerleri göstermiyor demek. Düz mantık.

Oyuna girmeden AFMF özelliğini kapatın. Oyuna girince Alt+R tuşu ile oyunun kendisini seçerek açın. Ekran kartı bölümünden değil. N/A Şu an çalışmıyor yani değerleri göstermiyor demek. Düz mantık.
Açtım ancak göstermedi fps i neden anlamadım RDR2 de denedim oyuna daha yeni başladım yani daha at sürme yerindeyim acaba burda fps göstermiyor mu? Bir de ben VSR açıyorum ancak bunun bir zararı olur mu yırtılma gibi

Açtım ancak göstermedi FPS'i neden anlamadım RDR2 de denedim oyuna daha yeni başladım yani daha at sürme yerindeyim acaba burada FPS göstermiyor mu? Bir de ben VSR açıyorum ancak bunun bir zararı olur mu yırtılma gibi

RDR 2 Vullan API kullanıyor olabilir. Oyunun DX 11 veya DX12 çalışması lazım.

Arkadaşlar Starfield de bu Motion frame denedim ama değşen bir halt yok. Yabancı bir arkadaş AMD'nin FPS sayacını kullan diyordu çünkü daha önce MSI Afterburner kullanıyordum. AMD FPS sayacı kullanınca harbiden FPS 36'dan 55e falan çıktı ama MSI hala 36 FPS diyor ve MSI'ın dediği doğru. Hissiyat olarak fluid Motion açınca hiçbir değişklik yok. AMD FPS sayacı yalan söylüyor bence.

Arkadaşlar Starfield de bu Motion frame denedim ama değşen bir halt yok. Yabancı bir arkadaş AMD'nin FPS sayacını kullan diyordu çünkü daha önce MSI Afterburner kullanıyordum. AMD FPS sayacı kullanınca harbiden FPS 36'dan 55e falan çıktı ama MSI hala 36 FPS diyor ve MSI'ın dediği doğru. Hissiyat olarak fluid Motion açınca hiçbir değişklik yok. AMD FPS sayacı yalan söylüyor bence.
En az 55 fps alman gerekiyor.

1080p için 55 FPS 2K için 70 FPS temel FPS alınması gerekiyor. İyi çalışması için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı