RX 6000 serisine AFMF (AMD Fluid Motion frames) desteği geldi

Bak AMD büyük ihtimalle fg ve FSR da geliştiriyor ve gelişmiş yani her yönden değişmiş bir kod verecekler. Yoksa bu haliyle verecek olsalardı verirlerdi. AMD'nin zaten açıklamaları var bu hataların düzeltilmiş halini vereceğiz diye.

Aynen biliyorum.

Sabah akşam yayınlarlar.

@662040 bak bizim afmf, fg, FSR nasıl gelişecek çok merak konusu. Bence afmf düzelecek neden dünkü gelen güncelleme bunu açıkladı ancak fg için bir şey yok küllenen zarar mesela 1 2 hafta geçti verdi SDK kodu çalıştı %1 Low FPS arttı akıcılık arttı afmf de aynı şekilde hataları büyük oranda düzeldi. Fg için de umudum açılır. Bir ipucu.

Anladım teşekkürler Techpower up dan yükledim 23.10 u ama o zaman 23.09.1 geri dönüyorum.

Dönseniz iyi olur. Yeni sürücü gelecek zaten.

@662040 bak bizim afmf, fg, FSR nasıl gelişecek çok merak konusu. Bence afmf düzelecek neden dünkü gelen güncelleme bunu açıkladı ancak fg için bir şey yok küllenen zarar mesela 1 2 hafta geçti verdi SDK kodu çalıştı %1 Low FPS arttı akıcılık arttı afmf de aynı şekilde hataları büyük oranda düzeldi. Fg için de umudum açılır. Bir ipucu.

Aslında tam tersi diyorduk. Fg daha ümit vericiydi. O hissi alıyordun program ile bile olsa. Bu öyle bir şey değil. Robot gibi düz gidiyorsun FPS düşmesin diye.

Levent Pekcan'ın dediği gibi yakında bu teknolojilerin fakültelerde bölümü açılacak. Biz belki takip edebiliyoruz ama DLSS'i bir yandan, FSR'si'yle birlikte Frame Generation, Hyper-RX (Radeon Boost, Radeon Anti-Lag+, Radeon Super Resolution) AFMF, XeSS... bitmiyor. :D

Levent Pekcan'ın dediği gibi yakında bu teknolojilerin fakültelerde bölümü açılacak. Biz belki takip edebiliyoruz ama DLSS'i bir yandan, FSR'si'yle birlikte Frame Generation, Hyper-RX (Radeon Boost, Radeon Anti-Lag+, Radeon Super Resolution) AFMF, XeSS... Bitmiyor. :D

Doğru diyorsun bir teknoloji çalışacak diye dert ediniyoruz. Bunlar yerine optimizasyonu iyi yapsınlar native halde oynayalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı