RX 6400+i3-9100F sistem nasıldır?

İşlemci iyi değil, bütçeyi birazcık arttırıp 2. el de daha iyi şeyler bulabilirsiniz. Sanırım çoğunlukla render ile uğraşıyorsunuz işlemciyi güçlü seçmenizde fayda var.

Hocam hali hazırda bildiğiniz parçalar varsa link bırakabilir misiniz veya işlemci ekran kartı ve anakart bakabilir misiniz benim için.

Şu zamana göre bayağı zayıf kalır hocam.

Bir tane daha var o sistemde şöyle fiyatı 7250 saydı son aynı kişi bu arada.

Dosya Ekleri

• IMG_20221025_221230.jpg
    IMG_20221025_221230.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 35
Hocam halihazırda bildiğiniz parçalar varsa link bırakabilir misiniz veya işlemci ekran kartı ve anakart bakabilir misiniz benim için.

Bir tane daha var o sistemde şöyle fiyatı 7250 saydı son aynı kişi bu arada.

Bu sistemde işlemci ilk yazdığınızdan daha iyi olduğu için eğer ki bütçenizi arttırabilirseniz daha çok tatmin edecektir rander yaparken vs

Bu sistemde işlemci ilk yazdığınızdan daha iyi olduğu için eğer ki bütçenizi arttırabilirseniz daha çok tatmin edecektir rander yaparken vs.

Hocam gerçekten bütçemin üstünde hani sıfır stok ürünü olsa biraz daha bekler üstüne ekler öyle alırım ama şimdi ikinci el adam beni beklemez ki. Ayrıca render da öyle aman aman PC zorlayacak cinsten montajlar yapmacagim 1080p formatında ve kısa videolar üzerinden işlemlerimi yapacağım benim asıl isim genel olarak kod öğrenmek ve yazmak şu an İngilizce mi geliştiriyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı