RX 6400 overclock nasıl yapılır?

@XPLSG Kırma değil ki. AMD genel olarak ayar kapatacaksa on/off tarzı kapatıyor. ReLive'ı geri getiremeyiz mesela donanımsal olarak destek yok çünkü. Ancak diğer ayarları açmayı deneyebiliriz. Mevcut olan bir şeyi açmayı deneyeceğiz.

Ben biraz göz attım sanırim MPT ile tum ayarlamalari yapabiliyoruz lakin mining icin ozel işletim sistemi kullanan arkadaşlar MPT'deki degisikleri kaydedip red BIOS diye bir uygulama ile BIOS'a yazdirıyor (mining icin ozel işletim sistemleri MPT'yi desteklemedigi icin)

@XPLSG kırma değil ki. AMD genel olarak ayar kapatacaksa on/off tarzı kapatıyor. ReLive'ı geri getiremeyiz mesela donanımsal olarak destek yok çünkü. Ancak diğer ayarları açmayı deneyebiliriz. Mevcut olan bir şeyi açmayı deneyeceğiz.

Hocam burada bile yapamıyoruz yani bu kilit değil de ne oluyor?

Ekran görüntüsü 2022-07-26 235803.jpg

Hocam burada bile yapamıyoruz yani bu kilit değil de ne oluyor?

Eki Görüntüle 1465009

Hocam neyse kart gelsin tüm dünyadaki AMD 6400 sahipleri için bir ilk olacağım ve ipi sırtliyıcam tuğla olursa benim kart olur ama işe yararsa ekran kartı sektörüne türkler olarak bir katkımız olur hep yabancılardan mı bilgi alacağız değil mi?

Hocam neyse kart gelsin tüm dünyadaki AMD 6400 sahipleri için bir ilk olacağım ve ipi sırtliyıcam tuğla olursa benim kart olur ama işe yararsa ekran kartı sektörüne türkler olarak bir katkımız olur hep yabancılardan mı bilgi alacağız değil mi?

Ama program yabancıların maalesef bir şey başarmışta olmayacağız çok :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı