RX 6400 overclock nasıl yapılır?

@XPLSG Sürücüyü silmen şart değil. MPT profilini silsen yeterli. Garip gerçekten, mobil tarafta bile bu kadar tutumlu değil AMD.
 
@XPLSG sanmıyorum bu kartın OC potansiyeli çok yüksek olsun açılsa dahi. Fabrika çıkış çekirdek hızı yüksek fakat bellek hızı 16 Gbp/s. %10 maksimum diyorum, ileride bir yolu bulunursa bakarsın.

Ya zaten çok OC isteyen bir kart değil zaten fabrika çıkışlı o.c yapıyorlar ve WattMan hatası riski artıyor bu halde gayet kullanılabilir.
 
Tam AMD toparladı diyoruz O.C kiliti koyuyor tam AMD DLSS kadar iyi teknoloji geliştirdi diyoruz çat GPU'da encoderleri kaldırıyor

Navi 24 böyle. Bunu prototip niyetine 6nm şeklinde piyasaya attılar x4 veri yolu ile sanırım gelecek nesillerdeki dizüstü ekran kartları için yol çiziyorlar. AMD öyle en tepede 250W çekerek 3090'larla dövüşen 6900 XT de aynı ailenin kartı, codecsiz 6400 de.
 
Bu yöntem ile Vega 3 Mobile O.C olur mu? Sistem genel olarak ısınmıyor.
 
@Vio Harici ekran kartlarında (RX 5600M, RX 5500M, RX 6600M, RX 5300M vs) çalışıyor ancak entegreler için çalışmaz. AATU kullanabilirsiniz. Oradan GFX voltajı ve frekansı kontrol edilebilir olmalı.
 
İfadeler: Vio
Arkadaşlar kısıtlamam vardı bu nedenle konuya dahil olamadım. Yarın öglen saatlerinde size OC kısıtlamasını kaldırıp detaylı şekilde nasıl yaptığımı anlatacağım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…