RX 6500 XT alınır mı?

Bu kartlar eğer sorunluysa aldığınız ilk haftadan patlak veriyor zaten, 3 ayı devirdiğiniz halde birşey yoksa içiniz rahat olsun. Benim kartım 1 saat %100 yük altında kaldığında bu hatayı veriyordu anında.
Amazondan almıştım eğer bir şey falan olursa sormadan etmeden iade alıyorlar bu yönlerini seviyorum.
 
Ben kullanıyorum hocam sorunuz olursa sorun. Ben açıkçası gayet memnunum evet 4 GB olması gerçekten dezavantaj en azından 6 GB olsa daha iyi olurdu fakat fiyatına göre verdiği performans gerçekten çok güzel. Ben Sapphire modelini kullanıyorum kart ağır yükte 55 dereceyi geçmiyor kesinlikle soğuk çalışan bir model. Aynı zamanda XFX modelininde ısınma sorunu olmadığını öğrendim. Sen 3200TL'ye almışsın resmen bedava o fiyata, bence al kullan pişman olmazsın. Bu fiyat bandında bakabileceğin GTX1650 var fakat PCI 3.0'da bile GTX1650'yi tokatlayan bir kart o yüzden bence gayet iyi.

Sa bende RX 6500 XT almak ıstıyorum i310100F 16 GB RAM'im var ama ben Valorant'ta klip almak istiyorum editte yapacağım öneriyor musun?
 
Ekran kartında encoder özelliği bulunmuyor yani Bandicam veya diğer programlar aracılığıyla video çekebilirsiniz. Onun haricinde güzel kart öneririm.

Medal diye bir uygulama var altta çalışıyor belirli bir tuşa basıyosun 15 sanıyenın klibini alıyor rica etsem deneme şansın var mı Valorant'ta pişman olmak ıstemıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı