RX 6500 XT alınır mı?

R3 3100 yeni nesil oyunlar için yetersiz mi?

Bulduğun sayfadan link atabilir misin 2.el olanlarda mining filan yapıyolar bazen de onu nasıl anlayabiliririm?

Büyük AAA dediğimiz oyunlar için yeterli olacağını düşünmüyorum artık bir de R5 5500 veya R5 5600 çok pahalı işlemciler değil bence iyi bir fiyata satıp geçebilirsiniz.

R3 3100 yeni nesil oyunlar için yetersiz mi?

Bulduğun sayfadan link atabilir misin 2.el olanlarda mining filan yapıyolar bazen de onu nasıl anlayabiliririm?

R3 3100 şu anlık gayet yeterli ama 1 2 yıl içinde sıkıntı yaratabilir

Karttan zaten belli olur ayrıca FurMark'ta 15 dakıka test edin alırkende ucuz seri almayın ASUS MSI gibi kartlara önem verin.

İşlemcinde PCI-e 4.0 desteği var ancak anakartında yok. Bu yüzden alırsan 3.0 üzerinden çalışacaktır. Testlere bakarken buna göre aratırsan daha doğru sonuçlar alırsın.

Tamam teşekkür ederim araştıracağım.

Büyük AAA dediğimiz oyunlar için yeterli olacağını düşünmüyorum artık bir de R5 5500 veya R5 5600 çok pahalı işlemciler değil bence iyi bir fiyata satıp geçebilirsiniz.

Peki eğer uygun bir fiyata satabilirsem R3 3100'ü R5'e geçerim teşekkür ederim.

R3 3100 şu anlık gayet yeterli ama 1 2 yıl içinde sıkıntı yaratabilir.

Karttan zaten belli olur ayrıca FurMark'ta 15 dakıka test edin alırkende ucuz seri almayın ASUS MSI gibi kartlara önem verin.

Tamamdır o markalardan bulmaya çalışacağım size de teşekkür ederim.

2.el kart alıyorken kredi kartıyla mı alayım yoksa yüz yüze görüşerek mi?

Son düzenleme:
Tamam teşekkür ederim araştıracağım.

Peki eğer uygun bir fiyata satabilirsem R3 3100'ü R5'e geçerim teşekkür ederim.

Tamamdır o markalardan bulmaya çalışacağım size de teşekkür ederim.

2.el kart alıyorken kredi kartıyla mı alayım yoksa yüz yüze görüşerek mi?
kartı elinize alın ve bakın eger msi alırsANIZ GENELLIKLE arka plakada 4 tane vida olur onun 1 tanesinin üstünde etiket var ona dikkat edin ayrıca asus da tuf veya rog serilerine bakın ve piyasanın altında olan kartlara güvenmeyin

Beni dinlersen alma. Çünkü bu model PCI 4.0 gereksinimi duyuyor, ayrıca AMD 6000 serisi genel olarak kronik problemleri olan bir sürüm. Bence 2. el temiz garantili kas gücü ve modeli daha yüksek bir model bu fiyata daha iyi seçenek olur diye düşünüyorum.

Kartı elinize alın ve bakın eger MSI alırsanız genellıkle arka plakada 4 tane vida olur onun 1 tanesinin üstünde etiket var ona dikkat edin ayrıca ASUS da TUF veya ROG serilerine bakın ve piyasanın altında olan kartlara güvenmeyin.

Peki teşekkür ederim 2. el piyasasını araştırayım uygun bulursam alacağım.

Beni dinlersen alma. Çünkü bu model PCI 4.0 gereksinimi duyuyor, ayrıca AMD 6000 serisi genel olarak kronik problemleri olan bir sürüm. Bence 2. el temiz garantili kas gücü ve modeli daha yüksek bir model bu fiyata daha iyi seçenek olur diye düşünüyorum.

Evet birkaç tane baktım sahibinden bu fiyat bandında var GTX 1660 Super onları alsam daya iyi olacak galiba.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı