RX 6500 XT driverı siliniyor

Judgeofmen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: İntel Core İ5 11400F 2.6 GHz 12MB Önbellek 6 Çekirdek 1200 14nm

Anakart: Asus Prime H510M-E 3200

Ekran kartı: Sapphire Radeon RX 6500 XT Pulse 4GB GDDR6

RAM: Corsair 16GB (2x8GB) Vengeance LPX Siyah 3200 MHZ L16 DDR4 Dual Kit

SSD : Kioxia Exceria 500GB NVMe M.2 SSD (1700MB Okuma / 1600MB Yazma)

Kasa - Power : Corsair Carbide Serisi SPEC-DELTA Rgb 550W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.0 Mid Tower Kasa
Arkadaşlar selam, uzun süredir bu problemle uğraşıyorum. Sorunu sizlere detaylı şekilde anlatayım. Örneğin bilgisayarın takılı olduğu prize bir şarj aleti takıldığı zaman vs. ekran gidiyor. PC'yi kapatıp tekrar açtığımda driver silinmiş oluyor. Kablolu kulaklık takıyorum yine aynı şekilde. Bazen bilgisayara oturuyorum ben değince bile bu sorunla karşılaşıyorum. Sizlerden ricam eski sürüm Driver'a geçiş yap DDU ile temizle vs. gibi basit çözüm yöntemleriyle cevap vermeyin çünkü bu tarz çözümler işe yaramıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel olarak driverin son sürümünü kullanıyorum başka bir şey yok.

DDU ile sildikten sonra bu rehbere göre AMD sürücülerini iptal edip sistemi yeniden başlatıp, sonra AMD sürücüsünü yükleyip dene.

Otomatik driver yükleme zaten kapalı, bunun haricinde başka bir çözüm yönteminiz var mı hocam?

Kapalı derken DDU ile sildikten sonra bu araç ile kontrol ettiiğinde AMD ile ilgili bir şey buluyor mu araç ?
Hayır herhangi bir şey bulmuyor dediğiniz yöntemi tekrar denedim ve sorun yine tekrarladı

Kapalı derken DDU ile sildikten sonra bu araç ile kontrol ettiiğinde AMD ile ilgili bir şey buluyor mu araç ?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-21 221242.png
    9,7 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…