izmirkartali
Megapat
PCI-e x16 slota takın.Ha iyi bari o kısım sıkıntı değil o zaman. 1050 Ti ile RX 6500 X16 kullanıyor değil mi yani diğer deyişle RX 6500 1050 ile aynı slota takılacak değil mi?
PCI-e 4.0 anakart alıyorsanız o slota takın.
PCI-e x16 slota takın.Ha iyi bari o kısım sıkıntı değil o zaman. 1050 Ti ile RX 6500 X16 kullanıyor değil mi yani diğer deyişle RX 6500 1050 ile aynı slota takılacak değil mi?
Şuan 1050 takılı pc de onunla aynı slottur herhalde.Bildiğim kadarıyla 1050 de rx 6500 de pci x16 kullanıyorPCI-e x16 slota takın.
PCI-e 4.0 anakart alıyorsanız o slota takın.
Şimdi konuyu unuttum. Z270 anakarta mi takacaksınız, yeni anakart işlemci alıyor muydunuz?Şuan 1050 takılı pc de onunla aynı slottur herhalde.Bildiğim kadarıyla 1050 de rx 6500 de pci x16 kullanıyor
yok hocam konu başlığında olan anakarta takacam işlemci falan almıyorum şuanlıkŞimdi konuyu unuttum. Z270 anakarta mi takacaksınız, yeni anakart işlemci alıyor muydunuz?
Tamam.yok hocam konu başlığında olan anakarta takacam işlemci falan almıyorum şuanlık
attığınız anakartı almayı planlyorum ama aksilikler var şuan pek olmaz gibi.Başka da ekran kartı almam zatenTamam.
x16 olan slota takın. Ama o ekran kartı PCI-e 3.0 ile x4 hızında çalışacak. Yani biraz performans kaybı olacak.
Alacağınız kart kaç TL? Aynı fiyata daha güçlü, ikinci el PCI-e 3.0 olan veya hiz kaybı daha az olan güçlü bir ekran kartı bulunur sanırım.
peki hocam bi sorum daha olacaktı x16 slotunu nasıl tanıyabilirim yani x16 olduğunu nasıl anlarımTamam.
x16 olan slota takın. Ama o ekran kartı PCI-e 3.0 ile x4 hızında çalışacak. Yani biraz performans kaybı olacak.
Alacağınız kart kaç TL? Aynı fiyata daha güçlü, ikinci el PCI-e 3.0 olan veya hiz kaybı daha az olan güçlü bir ekran kartı bulunur sanırım.
Anakartta genelde işlemciye yakın olan slot x16'dır.hocam bida
attığınız anakartı almayı planlyorum ama aksilikler var şuan pek olmaz gibi.Başka da ekran kartı almam zaten
peki hocam bi sorum daha olacaktı x16 slotunu nasıl tanıyabilirim yani x16 olduğunu nasıl anlarım
yüksek ihtimalle öyledir zaten 1050 de üst slota takılı.Muhtemelen rx 6500 deki oturtulacak kısmın şekline bakarak anlarım herhaldeAnakartta genelde işlemciye yakın olan slot x16'dır.
Anakart teknik özelliklerinden de görebilirsiniz.
Her anakartta öyle bir aparat yok. Olması ekstra bir sağlam duruş sağlar.yüksek ihtimalle öyledir zaten 1050 de üst slota takılı.Muhtemelen rx 6500 deki oturtulacak kısmın şekline bakarak anlarım herhalde
@izmirkartali benim kartta şu sağ tarafa doğru bir aparat var ekran kartını sabitleyen o niye var orda ve her kasada var mı benim kasadan kaynaklı mı?
o parçayı söküp takmak basittir herhalde vidalar aracılığıyla.Videosu falan varsa atabilirseniz sevinirim.Her anakartta öyle bir aparat yok. Olması ekstra bir sağlam duruş sağlar.
hocam şimdi ben anakart işine bidaha dönecem de 1 2 anakart buldum sen bi bakarsan sevinirim GIGABYTE H510M H UD Intel H510 Soket 1200 DDR4 3200MHz M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da birincisi bu diğerini de sonra yollarımHer anakartta öyle bir aparat yok. Olması ekstra bir sağlam duruş sağlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.