RX 6500 XT ekran kartı ASUS Prime Z270-P ile uyumlu mudur?

yok hocam konu başlığında olan anakarta takacam işlemci falan almıyorum şuanlık
Tamam.
x16 olan slota takın. Ama o ekran kartı PCI-e 3.0 ile x4 hızında çalışacak. Yani biraz performans kaybı olacak.
Alacağınız kart kaç TL? Aynı fiyata daha güçlü, ikinci el PCI-e 3.0 olan veya hiz kaybı daha az olan güçlü bir ekran kartı bulunur sanırım.

hocam bida
Tamam.
x16 olan slota takın. Ama o ekran kartı PCI-e 3.0 ile x4 hızında çalışacak. Yani biraz performans kaybı olacak.
Alacağınız kart kaç TL? Aynı fiyata daha güçlü, ikinci el PCI-e 3.0 olan veya hiz kaybı daha az olan güçlü bir ekran kartı bulunur sanırım.
attığınız anakartı almayı planlyorum ama aksilikler var şuan pek olmaz gibi.Başka da ekran kartı almam zaten

Tamam.
peki hocam bi sorum daha olacaktı x16 slotunu nasıl tanıyabilirim yani x16 olduğunu nasıl anlarım

Son düzenleme:
hocam bida

attığınız anakartı almayı planlyorum ama aksilikler var şuan pek olmaz gibi.Başka da ekran kartı almam zaten

peki hocam bi sorum daha olacaktı x16 slotunu nasıl tanıyabilirim yani x16 olduğunu nasıl anlarım
Anakartta genelde işlemciye yakın olan slot x16'dır.
Anakart teknik özelliklerinden de görebilirsiniz.

Anakartta genelde işlemciye yakın olan slot x16'dır.
Anakart teknik özelliklerinden de görebilirsiniz.
yüksek ihtimalle öyledir zaten 1050 de üst slota takılı.Muhtemelen rx 6500 deki oturtulacak kısmın şekline bakarak anlarım herhalde

@izmirkartali benim kartta şu sağ tarafa doğru bir aparat var ekran kartını sabitleyen o niye var orda ve her kasada var mı benim kasadan kaynaklı mı?

Dosya Ekleri

• rn_image_picker_lib_temp_45b357c1-c8ca-4c95-acd1-09a528e84dd6.jpg
    rn_image_picker_lib_temp_45b357c1-c8ca-4c95-acd1-09a528e84dd6.jpg
    158,9 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
yüksek ihtimalle öyledir zaten 1050 de üst slota takılı.Muhtemelen rx 6500 deki oturtulacak kısmın şekline bakarak anlarım herhalde

@izmirkartali benim kartta şu sağ tarafa doğru bir aparat var ekran kartını sabitleyen o niye var orda ve her kasada var mı benim kasadan kaynaklı mı?
Her anakartta öyle bir aparat yok. Olması ekstra bir sağlam duruş sağlar.

o parçayı söküp takmak basittir herhalde vidalar aracılığıyla.Videosu falan varsa atabilirseniz sevinirim.
hocam şimdi ben anakart işine bidaha dönecem de 1 2 anakart buldum sen bi bakarsan sevinirim GIGABYTE H510M H UD Intel H510 Soket 1200 DDR4 3200MHz M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da birincisi bu diğerini de sonra yollarım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı