Arkadaşlar merhaba bu sorun bir haftadır başımda. Oyun açarken veyahut Chrome gezinirken bir anda görüntü gidiyor ve bilgisayar standby moda geçiyor. Tekrar açtığımda bazen ekran kartım DxDiag ekranında gözükmüyor. Başıma ilk gelişinde DDU ile temizleyip tekrar güncelini kurdum fakat bugün yine başıma geldi. 1/1.5 sene oldu alalı macun mu yenilemeliyim yoksa farklı bir problem mi vardır? Nasıl anlayabilirim?
Ramlerden ötürü olabilir mi? Çünkü 2x8GB vardi. İkisi aynı markaydı biri cortlayınca farklı marka aldım fakat daha önce yazdığım gibi Mhz değerleri vesaire aynı. Bir daha aynı sorun olursa o rami çıkarıp denemelimiyim? Peki siz RX 6500XT 4GB ekran kartı ve i3 12100F işlemci için hangi PSU önerirsiniz?
Başka deneyecek bir PSU bulamıyorum. Sektöre de çok hakim değilim hangi PSU yu alacağımı bilmiyorum. PSU alsam sorun net çözülecek mi onu da bilmiyorum kafayı yiyeceğim. Soket demiştik o soket size fotoğrafını attığım ekran kartının girişi mi yoksa PSU daki giriş mi onu da anlayamadım bilmiyorum algılarım kapandı bu sinir bozucu sorun yüzünden artık
Başka deneyecek bir PSU bulamıyorum. Sektöre de çok hakim değilim hangi PSU'yu alacağımı bilmiyorum. PSU alsam sorun net çözülecek mi onu da bilmiyorum kafayı yiyeceğim. Soket demiştik o soket size fotoğrafını attığım ekran kartının girişi mi yoksa PSU'daki giriş mi onu da anlayamadım bilmiyorum algılarım kapandı bu sinir bozucu sorun yüzünden artık
Eğer zaman sorununuz yoksa durumu satıcıya iletmeniz ve kontrol etmeleri için onlara göndermeniz daha mantıklı olur. Sorun karttaysa değişim vb. sağlarlar değilse psu sorunu vardır yeni bir psu alırsınız. Ki bence sorun ikisi de değil sorun yanlış yapılandırma gibi.
Eğer zaman sorununuz yoksa durumu satıcıya iletmeniz ve kontrol etmeleri için onlara göndermeniz daha mantıklı olur. Sorun karttaysa değişim vb. sağlarlar değilse psu sorunu vardır yeni bir psu alırsınız. Ki bence sorun ikisi de değil sorun yanlış yapılandırma gibi.