RX 6500 XT MSI vs Sapphire

Thin0s

Centipat
Katılım
23 Haziran 2022
Mesajlar
998
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar dün RX 6500XT aldığım sandım almamışım param hesapta duruyor Hepsiburada'da siparişim yokmuş kontrol ettim şimdi hangi modelini alayım yardım edin.



Hepsiburada güvenilir midir? Bir sıkıntı çıkar mı kartın bozuk gelme ihtimalı var mı gelse iade ederler mi boşuna para vermeyeyim bir daha ekran kartı alamam i3 10100F 16 GB RAM ile kullanacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
yok malesef.


Tebilona güvenemiyorum ve hiçbir yerde duymadım bilindik yerlerden alışveriş yapmak daha mantıklı, hangisini önerirsiniz?
 
Mech modelinin soğutması daha iyi. Mech alabilirsiniz. Bir de Tebilon da güvenilirdir. Bu zamanda bu tarz yerlerden dolandırılma tarzı şeyler yaşama korkusunuz biraz gereksiz. Bir de PCI-E 3.0 performansları pek tatmin etmeyebilir.
 
Mech modelinin soğutması daha iyi. Mech alabilirsiniz. Bir de Tebilon da güvenilirdir. Bu zamanda bu tarz yerlerden dolandırılma tarzı şeyler yaşama korkusunuz biraz gereksiz. Bir de PCI-e 3.0 performansları pek tatmin etmeyebilir.

5-6 ay sonra i5 11400F'e geçeceğim PCI 3.0 da GTX 1650'den daha performanslı bir kart bu fiyata 0 kart alıyorum başka yok ki F/P ürünü Tebilon tercihim değil bir sıkıntı çıksa uğraştırır durur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı