RX 6500 XT sistemde görüntü yok

alikaganold

Decapat
Daha fazla  
Sistemim:
DDR3 anakart (ismini bilmiyorum)
DDR3 8 GB RAM.
Intel i7 2600.
AMD Radeon 6510 series.
600W Zoko 80+ PSU.

Windows güncellemelerini kapattım 1 yıldır güncellemiyorum.

RX 6500 XT aldım sistemime, görüntü vermesi güç kaynağındandır dedim, 600W güç kaynağı aldım ama gene de görüntü vermiyor. Kapattığımda ise direk kapanıyor bekletmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim:
DDR3 8 GB RAM.
Intel i7 2600.
AMD Radeon 6510 series.
600W Zoko 80+ PSU.

RX 6500 XT aldım sistemime, görüntü vermesi güç kaynağındandır dedim, 600W güç kaynağı aldım ama gene de görüntü vermiyor. Kapattığımda ise direk kapanıyor bekletmiyor.

RAM'leri çıkartıp sari yerini silgiyle silin üzerinden bezle geçin soketlere ufleyip geri takın farklı soketlere devam ederse islemciyi çıkartıp geri takin bazen işlemci temas etmediği için görüntü gelmeyebilir.

Sistemim:
DDR3 8 GB RAM.
Intel i7 2600.
AMD Radeon 6510 series.
600W Zoko 80+ PSU.

Reis o işlemciye o ekran kartı uymamış gibi he ne dersin.

Reis o işlemciye o ekran kartı uymamış gibi he ne dersin.

Evet biliyorum GTX 750 Ti aldım RX 6500 XT geldi yapacak bir şey yok susmayı tercih ettim BIOS atılacak ama bilmiyorum maalesef.

RAM'leri çıkartıp sari yerini silgiyle silin üzerinden bezle geçin soketlere ufleyip geri takın farklı soketlere devam ederse islemciyi çıkartıp geri takin bazen işlemci temas etmediği için görüntü gelmeyebilir.

Defalarca denedim olmadı BIOS güncellenecek ama bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı