SS leri görmediniz galibaHocam zaten öyle aşırı iyi sistem isteyen oyunlar oynamam muhtemelen. CS:GO, Valorant, GTA 5 tarzı oyunlar oynarım. Planlarımda çok iyi sistem isteyen oyunlar yok zaten. 2 sene sonra falan da yenilerim sistemi baştan sona.
SS leri görmediniz galibaHocam zaten öyle aşırı iyi sistem isteyen oyunlar oynamam muhtemelen. CS:GO, Valorant, GTA 5 tarzı oyunlar oynarım. Planlarımda çok iyi sistem isteyen oyunlar yok zaten. 2 sene sonra falan da yenilerim sistemi baştan sona.
O halde i7 takın geçin madem öyle diyorsunuz.Hocam zaten öyle aşırı iyi sistem isteyen oyunlar oynamam muhtemelen. CS:GO, Valorant, GTA 5 tarzı oyunlar oynarım. Planlarımda çok iyi sistem isteyen oyunlar yok zaten. 2 sene sonra falan da yenilerim sistemi baştan sona.
SSleri görmediniz galiba.
Ön yargı gibi olmasın ama izlediğim her sistem videosunda normal değerin üstünde bir oerformans vardı. Bilmiyorum aynı durumu yaşayanlar varmıdır.Gördüm de o testlere ne kadar güvenilir bilmiyorum. YouTube üzerinden bahsettiğim sistemin oyun videolarını izlemiştim pek bir problem göremedim.
Ön yargı gibi olmasın ama izlediğim her sistem videosunda normal değerin üstünde bir oerformans vardı. Bilmiyorum aynı durumu yaşayanlar var mıdır?
Hocam merak ettiğim için soruyorum, i31100F işlemcisine karşı özel hisleriniz mi var.
Fakat dediğiniz gibi fazla performans gerektiren işker yapmayacaksanız i7 de alabilirsiniz.Sevdiğim bir işlemci fakat yok. Size öyle bir imaj vermiş olabilirim ama sisteminizin darboğaz yapacağını biliyorum ve sizi buna karşı uyarıyorum.
Sevdiğim bir işlemci fakat yok. Size öyle bir imaj vermiş olabilirim ama sisteminizin darboğaz yapacağını biliyorum ve sizi buna karşı uyarıyorum.
Fakat dediğiniz gibi fazla performans gerektiren işker yapmayacaksanız i7 de alabilirsiniz.
i7 3220 işlemcisi anakartıma uyumlu olduğu için siz de önerirseniz onu alacağım muhtemelen. Elimde bilgisayar var zaten, sadece donanımlarını yükseltmek istiyorum. RAM 8 GB, anakart P8H61-M le r2.0, ekran kartı ve işlemci olarak da RX 6500 XT ve i7 3220 alırım muhtemelen.
Bu arada aklıma gelmişken i7 3770 alıp devam etmek mi daha mantıklı yoksa i310100F alıp biraz daha para ekleyip anakartı da değiştirmek mi daha mantıklı? Anakartı değiştirmeye değer mi yani.
Ucuz ve performanlı bir işlemci olduğundan sevdiğim bir işlemci.İsminizden dolayı öyle düşündüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.