RX 6500 XT vs GTX 1660 Ti

Hangi model(ASUS Dual'ın ilk üretim modelleri sıkıntılıydı diye hatırlıyorum.), güvenilir biri mi? Eğer bu iki soruda olumlu cevapsa o zaman 1660TI alınabilir.

RSR desteği var 6500 XT. O yüzden tercih edilebilir. Her oyunda FSR var ve çok güzel;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sen de 540P, 634P, 720P veya 900P'den 1080P'ye RSR yaparak FPS artışları sağlayabilirsin.

Hangi model(ASUS Dual'ın ilk üretim modelleri sıkıntılıydı diye hatırlıyorum.), güvenilir biri mi? Eğer bu iki soruda olumlu cevapsa o zaman 1660 Ti alınabilir.

Elemanlar 1660 Ti'a 30 yıl önceki teknolojinin soğutmasını koymuşlardı. En iyi ekran kartı markası deyince birçok kişinin aklına ASUS gelir. Ona rağmen niye böyle bir saçmalık yaptılar acaba?

Elemanlar 1660 Ti'a 30 yıl önceki teknolojinin soğutmasını koymuşlardı. En iyi ekran kartı markası deyince birçok kişinin aklına ASUS gelir. Ona rağmen niye böyle bir saçmalık yaptılar acaba?
Üretim maliyetinden kısıp yüksek fiyattan satmak daha çok kâr sağlar. Dediğiniz gibi ASUS diye her modeli kaliteli sanıyor millet. E herkes MSI Afterburner falan açıp sıcaklık değerlerine bakmayı da bilmiyor. Millet fark edip sesini yükseltmese her türlü kâr sağlamış olurlardı.
Pekte iyi olmayan hatta RX6600'ün en dandik modeli diyebilirim. GTX 1660TI için nasıldır bilmiyorum fakat Armor serisi tasarım olarak bile soğutmak için hiç iyi gelmiyor bana. Eğer gözlerim Native ile Oversharpened upscale(Ben böyle diyorum çünkü FSR temelinde keskinlik çok yüksek miktarda arttırarak upscale yapıyor. RSR nasıl bilmiyorum. ) arasındaki farkı çok görmez diyorsan RX6500'de alınabilir. Bu arada 1660 Super piyasası 2500-3000, RTX 2060 piyasası 3000-3500 arasında dolaşıyor. Hepsinden daha iyi olan ve DLSS barındıran 2. el RTX 2060'da bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı