RX 6500XT oyunlarda düşük FPS veriyor

• Konuyu başlatan cnc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 50
  • Görüntüleme 1.576
Onuda hallettim şu an 23.5.2 kullanıyorum dediğiniz gibi bir süre kullanıp sorunun devam edip etmedğini yazacağım umarım düzelir çok garip anlayamadığım birçok şey var örneğin Ultra grafikte 80FPS alıp en düşükte de 80 almak gibi ilk defa böyle bir şey yaşıyorum umarım bir an önce çözüme kavuşurum.
Watt değerleri düzeldi mi?

Watt değerleri düzeldi mi?

Değerler bu şekilde 23.5.2 driver yüklü ve hala grafikleri ne yaparsam yapayım FPS değerleri değişkenlik göstermiyor.

Dosya Ekleri

• 3.png
    3.png
    101,9 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Hangi oyunda böyle oluyor acaba?

Şu anlık Hunt Showdown ve PUBG de deniyorum ama şöyle söyleyeyim yakın zamanda Star Wars Jedi survivor bitirdim FPS değerlerlerini hatırlamıyorum yanlış konuşmak istemiyorum ama onda da en düşük ayarlarda FPS değerleri aynı en yüksekte de her oyunda droplar ve FPS problemleri yaşıyorum.

O sorunu dünden beri bende yaşıyorum. Bir sıkıntı var nerede bulamadım. Senin PSU marka modeli ne?

Şu anlık Hunt Showdown ve PUBG de deniyorum ama şöyle söyleyeyim yakın zamanda Star Wars Jedi survivor bitirdim FPS değerlerlerini hatırlamıyorum yanlış konuşmak istemiyorum ama onda da en düşük ayarlarda FPS değerleri aynı en yüksekte de her oyunda droplar ve FPS problemleri yaşıyorum.

Furmarkta tesste sokup ordaki değerleri at. Genellikle sürücü sorunlarında furmarkta düzgün sonuç veriyor.

Bu şekilde yapmanız daha iyi olur.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-02-04 174525.png
    Ekran görüntüsü 2024-02-04 174525.png
    43,1 KB · Görüntüleme: 35

Dosya Ekleri

• 1707058742532.png
    1707058742532.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular