RX 6500XT'den tam performans almak için PCI 4.0 işlemci lazım mı?

Ufeke

Hectopat
Daha fazla  
RX 6500XT ekran kartından tam performans almak için işlemcinin PCI 4.0 olması lazım mı?
Sadece anakart PCI 4.0 olsa tam performans alır mıyım?

Maalesef lazım yoksa 3.0 da çalışıyor ekran kartı.

1653947496573.png

Bende qick210 düşünüyorum nasıl güzel mi hocam?
Memnunum ekran kartıyla alakalım problemim yok işlemciyi aldıktan sonra kampanya yakalaıp mecbur almak zorunda kaldım. Şİmdi 4.0 destekli işlemci aldım onun gelmesini bekliyorum diğer işlemciyide 1 ay kullandım ve zararına satmak zorunda kalcam :(

Memnunum ekran kartıyla alakalım problemim yok işlemciyi aldıktan sonra kampanya yakalaıp mecbur almak zorunda kaldım. Şİmdi 4.0 destekli işlemci aldım onun gelmesini bekliyorum diğer işlemciyide 1 ay kullandım ve zararına satmak zorunda kalcam :(
3.0 4.0 a çok takılmasaydınız keşke 3.0 da da işinizi görürdü.

3.0 4.0 a çok takılmasaydınız keşke 3.0 da da işinizi görürdü.
Evet ama anakartım ssd felan 4.0 destekli aklımda hiç ekran kartı alma fikrim yoktu eskisi ile idare ederim diye düşündüm ama bazen planlandığı gibi gitmiyor maalesef. Sağlık olsun :) Ama Mmorpg oyun oynadıgım için (Black Desert Online) her 1 FPS'in kıymeti var maalesef.

bende almayı düşünüyorum araştırıyorum bana göre fiyatına göre güzel geldi 4.0 olması şart apex warzone gibi oyunları oynamak istiyorum sizce rahat oynatırmı
4.0 meselesine çok takılma en fazla 15fps fark eder. Al geç bu devirde ucuz ekran kartı kalmadı. Şuan herkesin başvurduğu kart 6500XD. Daha çok bütçem var dersen 3050 al.

4.0 meselesine çok takılma en fazla 15fps fark eder. Al geç bu devirde ucuz ekran kartı kalmadı. Şuan herkesin başvurduğu kart 6500XD. Daha çok bütçem var dersen 3050 al.
3050 tam bir fiyasko 2060 daha iyi ondan :) 6500 XT yeni nesil 6nm GPU'su ile sizi uzun yıllar götürür.Tek odağınız oyun ise render felan almayacaksanız bu fiyatlara daha iyisi yok.4 GBvRam'i azgeleblir takılma her türlü iş yapıyor ekran kartı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı