Bende qick210 düşünüyorum nasıl güzel mi hocam?
Memnunum ekran kartıyla alakalım problemim yok işlemciyi aldıktan sonra kampanya yakalaıp mecbur almak zorunda kaldım. Şİmdi 4.0 destekli işlemci aldım onun gelmesini bekliyorum diğer işlemciyide 1 ay kullandım ve zararına satmak zorunda kalcamBende qick210 düşünüyorum nasıl güzel mi hocam?
3.0 4.0 a çok takılmasaydınız keşke 3.0 da da işinizi görürdü.Memnunum ekran kartıyla alakalım problemim yok işlemciyi aldıktan sonra kampanya yakalaıp mecbur almak zorunda kaldım. Şİmdi 4.0 destekli işlemci aldım onun gelmesini bekliyorum diğer işlemciyide 1 ay kullandım ve zararına satmak zorunda kalcam![]()
Evet ama anakartım ssd felan 4.0 destekli aklımda hiç ekran kartı alma fikrim yoktu eskisi ile idare ederim diye düşündüm ama bazen planlandığı gibi gitmiyor maalesef. Sağlık olsun3.0 4.0 a çok takılmasaydınız keşke 3.0 da da işinizi görürdü.
bende almayı düşünüyorum araştırıyorum bana göre fiyatına göre güzel geldi 4.0 olması şart apex warzone gibi oyunları oynamak istiyorum sizce rahat oynatırmıBende qick210 düşünüyorum nasıl güzel mi hocam?
4.0 meselesine çok takılma en fazla 15fps fark eder. Al geç bu devirde ucuz ekran kartı kalmadı. Şuan herkesin başvurduğu kart 6500XD. Daha çok bütçem var dersen 3050 al.bende almayı düşünüyorum araştırıyorum bana göre fiyatına göre güzel geldi 4.0 olması şart apex warzone gibi oyunları oynamak istiyorum sizce rahat oynatırmı
3050 tam bir fiyasko 2060 daha iyi ondan4.0 meselesine çok takılma en fazla 15fps fark eder. Al geç bu devirde ucuz ekran kartı kalmadı. Şuan herkesin başvurduğu kart 6500XD. Daha çok bütçem var dersen 3050 al.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.