RX 6600 AMD driver güncelleme nasıl yapılır?

yigittu

Femtopat
Daha fazla  
Ben kendi bilgisayarıma format attmıstım ve ondan sonra da AMD driver yukledim AMD Software arenalin Edition diye bir şey indi ve kurdum ama oyuna girdigimde ise hâlâ grafik kartınızın surumu guncel degil diye hata alıyorum oyuna yine de giriliyor ama yine de aklıma takıldı bu arada grafik kartım: RX 6600.

Ben kendi bilgisayarıma format attmıstım ve ondan sonra da AMD driver yukledim AMD Software arenalin Edition diye bir şey indi ve kurdum ama oyuna girdigimde ise hâlâ grafik kartınızın surumu guncel degil diye hata alıyorum oyuna yine de giriliyor ama yine de aklıma takıldı bu arada grafik kartım: RX 6600.

Windows kaç kullanıyorsun?

AMD Software'den güncelleme yapabilirsin.

1700135254732.png

Bendeki AMD Software Pro ve senin dedigin yerde var en guncel surum diyor benim anlamadıgım bu guncel olunca grafik kartıdamı guncel oluyor.

Evet bir SS atma şansınız var mı?

Burası açılıyor mu sizde açılıyorsa buradan yapın.

Orası acılıyor ama ben Pro versiyonunu yuklemisim sanırım zaten ayn yer cıkıyor ve guncel diyor benim anlamadıgım guncel dedigi o programın surumu degilmi yoksa grafik kartının surumumu ve guncel demesine ragmen marvels Spider-Man acılırken grafik kartınızı guncelle diyor oyun yine oynanıyor ama format atmadan once boyle bir uyarı cıkmıyordu.

En güncel diyorsa günceldir. Ekran kartı sürücü sürümün nedir yazar mısın?

Nereden bakılıyor tam olarak.

Orası acılıyor ama ben Pro versiyonunu yuklemisim sanırım zaten ayn yer cıkıyor ve guncel diyor benim anlamadıgım guncel dedigi o programın surumu degilmi yoksa grafik kartının surumumu ve guncel demesine ragmen marvels Spider-Man acılırken grafik kartınızı guncelle diyor oyun yine oynanıyor ama format atmadan once boyle bir uyarı cıkmıyordu.

Pro derken anlayamadım şu alttakini indirmeniz gerekiyor Pro dediğiniz üstteki şey mi?

Nereden bakılıyor tam olarak.

Masaüstüne gel sağ tık yap AMD Adrenalin diye bir şey yazar ona bas ayarlar simgesine bas orada yazması lazım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-11-16 161633.png
    Ekran görüntüsü 2023-11-16 161633.png
    22,1 KB · Görüntüleme: 60

Technopat Haberler

Geri
Yukarı