RX 6600 boştaki değerler normal mi?

430518

Hectopat
RX 6600 ekran kartı kullanıyorum ve CTRL + SHIFT + O yaptığım zaman %99 kullanım olarak gözüküyor ve sıcaklığı da 80 derece gösteriyor. Görev yöneticisine girdiğimde sıcaklık düşüyor ve kullanım %0'a düşüyor. Elimi kasanın üstüne koyduğumda 80 derecelik bir sıcaklık göremiyorum. Ayrıca fanlar da o kadar hızlı dönmüyor zaten. Ne yapabilirim?

1672086431569.png

RX 6600 ekran kartı kullanıyorum ve CTRL + SHIFT + O yaptığım zaman %99 kullanım olarak gözüküyor ve sıcaklığı da 80 derece gösteriyor. Görev yöneticisine girdiğimde sıcaklık düşüyor ve kullanım %0'a düşüyor. Elimi kasanın üstüne koyduğumda 80 derecelik bir sıcaklık göremiyorum. Ayrıca fanlar da o kadar hızlı dönmüyor zaten. Ne yapabilirim?

Eki Görüntüle 1614961
AMD Software'da değerler ne durumda ?

RX 6600 ekran kartı kullanıyorum ve CTRL + Shift + o yaptığım zaman %99 kullanım olarak gözüküyor ve sıcaklığı da 80 derece gösteriyor. Görev yöneticisine girdiğimde sıcaklık düşüyor ve kullanım %0'a düşüyor. Elimi kasanın üstüne koyduğumda 80 derecelik bir sıcaklık göremiyorum. Ayrıca fanlar da o kadar hızlı dönmüyor zaten. Ne yapabilirim?

Eki Görüntüle 1614961

Sapphire Pulse versiyonu mu kart?

Hocam uygulamaya girdiğimde sıcaklık yine düşüyor ve kullanım %0'a iniyor.

Evet.

Aynı karta sahibim kasamda 6 adet fan mevcut. Kasam mesh değil fakat havalandırması zayıf. 3 adet egzoz 3 adet ön panel olarak konunlandırdım. RDR 2 Ultra ayarlarda 73 dereceyi görüyor maksimum. Ya kasanızın havalandırması iyi değil. Degerler doğru olmalı çünkü aynı uygulamada 73 görüyorum ben. Aynı AMD sürümünü kullaniyoruz.

Boşta mı şuan.

Aynı karta sahibim kasamda 6 adet fan mevcut. Kasam mesh değil fakat havalandırması zayıf. 3 adet egzoz 3 adet ön panel olarak konunlandırdım. RDR 2 Ultra ayarlarda 73 dereceyi görüyor maksimum. Ya kasanızın havalandırması iyi değil. Degerler doğru olmalı çünkü aynı uygulamada 73 görüyorum ben. Aynı AMD sürümünü kullaniyoruz.
Boşta 80 derece diyor arkadaş bir daha oku konuyu istersen.

Boşta mı şuan.

Evet hocam, boşta şu an.

Hocam elim kasanın üstüne koyduğumda hiç 80 derecelik bir kasaymış gibi gelmiyor. Serin çalışıyor.

Boşta mı şuan.

Boşta 80 derece diyor arkadaş bir daha oku konuyu istersen.

1672086890866.png

Bir de bu var hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı