RX 6600 ekran kartı kullananlar memnun mu?

Kıral verdiğin bilgi benim için çok değerli teşekkürler. Driver problemi derken nasıl bir sıkıntı oluyor biraz ayrıntı verir misin?
Hocam driver'dan derken hani nasıl diyim mesela bir ara Fortnite'ta sıkıntı oluyordu nedenini tam hatırlamıyorum ama onun dışında mesela şey de oluyor bu belki sadece benle alakalıdır ama bazı oyunlarda böyle piksel piksel mi denir nasıl denir emin değilim böyle kötü gözüküyor yani sizi de yanlış bilgilendirmek istemem ama eğer bütçeniz varsa uzak durun derim AMD ekran kartından.
 
Asus dual olanı var. Piyasadaki en f/p karttı geçen sene. WattMan hatası hiç almadım, sadece çift monitörde sıkıntı çıkarıyordu, şuan onu da düzeltmişler.
Test sonuçlarına göre 7600'de F/P kartı olabilecek gibi duruyor ama vram 8 gb olması can sıkıcı.
 
Hocam Driver'dan derken hani nasıl diyeyim mesela bir ara Fortnite'ta sıkıntı oluyordu nedenini tam hatırlamıyorum ama onun dışında mesela şey de oluyor bu belki sadece benimle alakalıdır ama bazı oyunlarda böyle piksel piksel mi denir nasıl denir emin değilim böyle kötü gözüküyor yani sizi de yanlış bilgilendirmek istemem ama eğer bütçeniz varsa uzak durun derim AMD ekran kartından.

Piksel piksel derken oyundaki adamin saclarini mi kastediyorsunuz?
 
i3 12100F işlemcim ile kullanmak üzere yakın zamanda RX 6600 ekran kartı almayı planlıyorum. Genel olarak nasıldır, ısınma problemi var mı, OC sıkıntı çıkartıyor mu, kullananlar memnun mu? Kullanan arkadaşlar yorumlarını paylaşırsa sevinirim.

ASUS Dual modeli kullanıyorum en fazla 64 derece oldu ekran kartı fena değil alabiliyorsanız üst modellerden alın ben fazla memnun olmadım performansından 3060 Ti veya 6700XT almayı düşünüyorum.
 
Bütçe sıkıntısından dolayı en düşük fiyata en çok FPS alabileceğim ekran kartına bakıyorum. Piyasa öyle ki her model parçanın üzerine 1000-2000 TL daha koyarak daha iyisini alabiliyorsunuz bununda sonu yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı