RX 6600 i3 10105F darbağaz yapar mı?

Aralarında 20 FPS'e yakın fark var ve 6600 8 GB, 6500 4 GB ilerisi için 8 GB çok daha iyi olur. Zaten günümüzdeki oyunlar için 4 GB VRAM yetersiz geliyor.

Ama işlemcisi i3 10. nesil geçse pişman olacağı kesin çok artış olmayacak. Örnek Valorant benzeri gibi oyunlarda.

Ama işlemcisi i3 10. nesil geçse pişman olacağı kesin çok artış olmayacak. Örnek Valorant benzeri gibi oyunlarda.
Zaten 6600 ile Valorant benzeri oyunlar oynayacaksa 6500'de kalabilir aynı performansı vereceklerdir. Valorant benzeri oyunlar CPU ağırlıklı olduğu için.

Zaten 6600 ile Valorant benzeri oyunlar oynayacaksa 6500'de kalabilir aynı performansı vereceklerdir. Valorant benzeri oyunlar CPU ağırlıklı olduğu için.

Evet farklı oyunlarda da çok bir fark olacağını düşünmüyorum. O işlemci ile tabii ki iyi bir Ryzen işlemciye geçip istediği değerleri alabilir.

Ben arkadaşa örnek açısından söylemiştim. RX 6600'ün XFX modelini kullanıyorum 65 dereceyi geçmiyor tam yükte gayet memnunum.

Yani evet o fiyat kartlar ısınma sorunu yok o yönden güzel rakibi olan 3060 da da 60-65 dereceyi geçmiyorum senin gibi genelde 50-55+

Uyarı aldım o yüzden cevap veremedim özür dilerim Online oyunlar oynamıyorum triple-a oyunlar oynayacağım takılma olur mu?

13400F'e de geçsen "darboğaz" olacak biliyorsun değil mi? RX 6600'ü Valorant'ta tam besletmek için DDR5 RAM'ler ve esaslı bir işlemci köklemek lazım.

@alperen üzümcüoğlu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RX 6600 yerine RTX 3050 alsam olur mu cünkü işlemciyi değıştirecek bütçem yok.

Son düzenleme:
RX 6600 yerine RTX 3050 alsam olur mu cünkü işlemciyi değıştirecek bütçem yok.

RTX 3050 aldığında da performansını beğenmediğinde DLSS açacaksın RX 6600 performansına gelmeye başlayacak bu sefer sistemin yine o kareleri çizdirmekle uğraşacak.

Tercih tamamen senin işlemciyi değiştir demiyorum ama RX 6600 de taksan bir sorunla karşılaşmayacaksın video karşında.

RTX 3050 aldığında da performansını beğenmediğinde DLSS açacaksın RX 6600 performansına gelmeye başlayacak bu sefer sistemin yine o kareleri çizdirmekle uğraşacak.

Tercih tamamen senin işlemciyi değiştir demiyorum ama RX 6600 de taksan bir sorunla karşılaşmayacaksın video karşında.

RX 6600 alıyorum hepinize teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı