RX 6600 i5 11400F sisteme kasa önerisi

Bütçe nedir? MAG Forge asla önermem.

Bütçeyi 2000 lira diye tahmin ediyorum, zira en ucuz K500L PSU'lu Akakçe'de 2400 lira.

PSU olarak bu bakılabilir. https://www.hepsiburada.com/sharkoo...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.34.3

Kasa olarak bu üçünden birini al geç. Ben Galax derdim.

PSU'yu güncelledim, bu fiyatta bedava gibi bir şey bu PSU.
Mag forge neden önermediğinizi sorabilir miyim? Sadece önermiyorum diyip kaçmak kolay. Ben hiç bir eksisini görmedim. Malzeme kalitesi güzel, hava akışı gayet iyi. Neyini beğenmediniz acaba? Açıklarsanız ben de bilebilirim. Bir daha önermem bu şekilde :)

Bütçe nedir? MAG Forge asla önermem.

Bütçeyi 2000 lira diye tahmin ediyorum, zira en ucuz K500L PSU'lu Akakçe'de 2400 lira.

PSU olarak bu bakılabilir. https://www.hepsiburada.com/sharkoo...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.34.3

Kasa olarak bu üçünden birini al geç. Ben Galax derdim.

PSU'yu güncelledim, bu fiyatta bedava gibi bir şey bu PSU.
bütçem 2000-2500₺ arası değişebilir.

Bu ikiliyi RX6700XT sistemimde sorunsuz kullanıyorum. Çok kaliteliler.
Bu güç kaynağı kötü ki :D Kaliteli falan değil. Ayrıca kasa da kalitesiz. Tek başına hava akışının iyi olması bir anlam ifade etmiyor.

Bu güç kaynağı kötü ki :D Kaliteli falan değil. Ayrıca kasa da kalitesiz. Tek başına hava akışının iyi olması bir anlam ifade etmiyor.
Güç kaynağı için kaliteli demedim zaten. Alınabilir dedim. Kasa için kaliteli demiştim, arkadaşınız açıkladı öğrenmiş oldum. 😁

Kasadaki güç kaynağını yeni bulabildim.
MSI B65 650W 80+

Bu güç kaynağı kötü ki :D kaliteli falan değil. Ayrıca kasa da kalitesiz. Tek başına hava akışının iyi olması bir anlam ifade etmiyor.

Mümkünse Cooler Master markasına ait PSU önerebilir misiniz 650W veya 750W olabilir.

Son düzenleme:
Bütçem 2000-2500₺ arası değişebilir.
O zaman önerdiğim PSU'yu kesinlikle al, kasa sana kalmış.
Mümkünse Cooler Master markasına ait PSU önerebilir misiniz 650W veya 750W olabilir.
Neden? Sırf markadan dolayı PSU önerisi yapmam ben, PSU'nun kalitesi markasından daha önemli. 2500 lira versen bile attığımın seviyesinde Cooler Master PSU kolay kolay bulamazsın ki Sharkoon da marka olarak bir o kadar iyi bir markadır.
Yine de ben markacıyım illa Cooler Master diyorsan bunu alıp paranı çöp edebilirsin, seçim sana kalmış.

O zaman önerdiğim PSU'yu kesinlikle al, kasa sana kalmış.

Neden? Sırf markadan dolayı PSU önerisi yapmam ben, PSU'nun kalitesi markasından daha önemli. 2500 lira versen bile attığımın seviyesinde Cooler Master PSU kolay kolay bulamazsın ki Sharkoon da marka olarak bir o kadar iyi bir markadır.
Yine de ben markacıyım illa Cooler Master diyorsan bunu alıp paranı çöp edebilirsin, seçim sana kalmış.

Markacılık vs. yaptığım yok hepsini tek bir siteden toplayacağım. Bana kalsa bende Sharkoon alacağım zaten, fakat stoklarda yok ve Cooler Master PSU hakkında çok olumlu yorum duydum belki sizde bir şeyler önerirsiniz diye düşündüm. Eğer burada marka yarışmacılığı yapacaksak böyle yardımlaşma ortamlarında olmamalı.

Cooler Master'ların yarısı çok kötü, diğer yarısı da overpriced.

PSU'yu ayrı bir siteden alıp 2 vida 3 kablo takmak çok da zor olmamalı, özellikle böyle modüler olan bir şeyde kablo yönetimine bile gerek yok.

Marka yarışmacılığı yapmaya hevesli mi duruyorum? Özellikle Cooler Master sordun, sorarken de direk marka ismiyle sordun, ne tek siteyi ne stoğu ne de olumlu yorumu belirtmedin. Ben de soru tipinin hakkı olacak şekilde cevabını verdim.

Cooler Master'ların yarısı çok kötü, diğer yarısı da overpriced.

PSU'yu ayrı bir siteden alıp 2 vida 3 kablo takmak çok da zor olmamalı, özellikle böyle modüler olan bir şeyde kablo yönetimine bile gerek yok.

Marka yarışmacılığı yapmaya hevesli mi duruyorum? Özellikle Cooler Master sordun, sorarken de direk marka ismiyle sordun, ne tek siteyi ne stoğu ne de olumlu yorumu belirtmedin. Ben de soru tipinin hakkı olacak şekilde cevabını verdim.

Ben bu tarz soruları böyle ortamlarda yanlış anlaşılmasını pek anlamıyorum maalesef. O yüzden normal şekilde fazla detay vermeden söyleyip duruma göre cevap veriyorum. Sadece bir istekte bulundum o kadar, başka bir maksat yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı