RX 6600 için sürücü önerisi

SELÇUK KIRMACI

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB RAM
Ekran kartı
RX 6600 8 GB
Anakart
B450
İşlemci
Ryzen 5 5600
Arkadaşlar RX 6600 için en iyi AMD driveri hangisidir? Son sürümü indirdim performans rezaletti.25.4.1 sürümünü indirdim Ryzen 5 5600 RX 6600 ile Rust oynarken düşük grafikte 40-50 FPS oyun oynadım dün, eskiden 80 100 arası oynardım. Sorun neden kaynaklı olabilir? CS2 en önemlisi benim için orta ayarda dün 90-100 FPS oynadım onlada. Sizce sorun driver kaynaklı mı?

Hangi sürümü tavsiye edersiniz dediğinizi yaptım son sürüm 25.8.1 gerçekten o kadar kötüydü ki anlatamam var mı bir tavsiye ettiğiniz bir sürüm ?
Hocam ben nvidia kullanıyorum fakat senin için araştırdığımda 24.8.1 sürümünün sorunsuz olduğunu birkaç yerden okudum, amd cleanup utility ile de sürücüyü kaldırmayı önermişler bilgine.

Hocam ben NVIDIA kullanıyorum fakat senin için araştırdığımda 24.8.1 sürümünün sorunsuz olduğunu birkaç yerden okudum, AMD Cleanup Utility ile de sürücüyü kaldırmayı önermişler bilgine.

Teşekkür ederim deneyeceğim.

1755006882600.png

Sorunun ciddiyetidir :)

Son düzenleme:
AMD sistemlerde, Windows update, Chipset ve BIOS en güncel halde olmalı. Buna özellikle dikkat edin ve sık kontrol edin. Emin değilseniz kontrol edebilim.
Ekran kartı için pek öyle değil, en stabil sürücüyü kullanın. Mesela en güncel sürümde aşırı sorun var ise 1-2-3 vs. eski sürümlü sürücüler ile tek tek test etmeniz gerek.

AMD sistemlerde, Windows Update, chipset ve BIOS en güncel halde olmalı. Buna özellikle dikkat edin ve sık kontrol edin. Emin değilseniz kontrol edebilim.
Ekran kartı için pek öyle değil, en stabil sürücüyü kullanın. Mesela en güncel sürümde aşırı sorun var ise 1-2-3 vs. eski sürümlü sürücüler ile tek tek test etmeniz gerek.

Bu dediklerinizi yapacağım + kasa temizliği + termal macun yenileyeceğim bakalım sonuç ne olacak.

Tamamdır gelişmeleri bildir sonrasında mavi ekran için.

Hocam kasa temizliğini pek yapamadım işlemci termal macununu yeniledim arkadaşın önerdiği sürücüyü indi FPS rdim chipset ve BIOS güncellemesi yapamadım FPS kısmen düzeldi tek soruntermal macundan da olmuş olabilir CS de bir 70 80 FPS artış gördüm ortalama Rust'ta ise 20 civarı.

Tamamdır gelişmeleri bildir sonrasında mavi ekran için.
chipset ve bios güncellemesini nasıl yapacağımı bilmiyorum Onuda araştırıp yapacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı