RX 6600 ile oveclock yapılırsa garanti bozulur mu?

Her kartın sevdiği voltaj ve frekans ayarları farklıdır. Afterburner çöpüyle OC tavsiye etmem, bazı durumlarda Wattman alabileceğin frekanstan geri dönmek istesen de programı silmeden geri dönemiyorsun bug'a giriyor. Ortalıkta Radeon Software kullanımı ve nasıl yapacağına dair rehberler var onlara bakıp yapabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her kartın sevdiği voltaj ve frekans ayarları farklıdır. Afterburner çöpüyle OC tavsiye etmem, bazı durumlarda WattMan alabileceğin frekanstan geri dönmek istesen de programı silmeden geri dönemiyorsun Bug'a giriyor. Ortalıkta Radeon Software kullanımı ve nasıl yapacağına dair rehberler var onlara bakıp yapabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tamamdır hocam peki fan hızı için gerekli şey var mı bu video da yarın izleyeceğimde.

Her kartın sevdiği voltaj ve frekans ayarları farklıdır. Afterburner çöpüyle OC tavsiye etmem, bazı durumlarda WattMan alabileceğin frekanstan geri dönmek istesen de programı silmeden geri dönemiyorsun Bug'a giriyor. Ortalıkta Radeon Software kullanımı ve nasıl yapacağına dair rehberler var onlara bakıp yapabilirsin.

Ya da direk hız aşıtrırma GPU seçsem olur mu? Ve bir de fan hızını artırsam çok iyi olur hocam siz söylerseniz güç kaynayım 750W.

@YusufSami el ile hız aşırtma daha iyi sonuçlar verir. Fan hızı tamamen sana kalmış, ilk etapta hiç dokunmayıp eğer fazla ısınırsa bir ayar seçmen daha sağlıklı olur. O videoda hangi değerleri girdiğine bakarsın 6600 için. Diyelim girdin oyunda anında çöktü. Gidersin frekansı 20 kademe düşürürsün veya voltajı 10 kademe yukarı çekersin kaydedip çökmeyene kadar test edersin. Bunlar kendin o tarz rehberlerden, videolardan yardım alarak yapacağın bir şey.

Kartın soğutmasından memnunsan boşa öttürmeye gerek yok.

@YusufSami el ile hız aşırtma daha iyi sonuçlar verir. Fan hızı tamamen sana kalmış, ilk etapta hiç dokunmayıp eğer fazla ısınırsa bir ayar seçmen daha sağlıklı olur. O videoda hangi değerleri girdiğine bakarsın 6600 için. Diyelim girdin oyunda anında çöktü. Gidersin frekansı 20 kademe düşürürsün veya voltajı 10 kademe yukarı çekersin kaydedip çökmeyene kadar test edersin. Bunlar kendin o tarz rehberlerden, videolardan yardım alarak yapacağın bir şey.

Hocam söle söyleyeyim şu an Forza 4 2K da DC spotifay Epic ve Steam açıkken 70 dereceyi maksimum gördüm bana fazla mı geliyor yoksa idealmı.

@YusufSami neden yoruyorsun? Sana tek tek açıklıyorum hala aynı sorular, multi hesabına yazıyoruz okumuyorsun veya okuyorsun yine aynısını soruyorsun.

@YusufSami neden yoruyorsun? Sana tek tek açıklıyorum hala aynı sorular, multi hesabına yazıyoruz okumuyorsun veya okuyorsun yine aynısını soruyorsun.

Kusura bakma hocam görmemişim telefondan o :( özür dilerim hocam ben şimdi hız aşıtrma GPU seçsem herhangi bir zararı olur mu ya da hız aşıtrırma VRAM mi şeçeyim.
Telefonda interne yoktu evden çıkmadan yapmıştım geri geldiğimde telefonum şarjı yoktu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı