RX 6600 mü Arc A750 mi?

Erenovskiii

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu 2 ekran kartı arasında kaldım. Sistemimi yeniledim ve Ryzen 5 3600 ya da R5 5500 alıp ekran kartını da bu iki seçenekten birisi seçeceğim.
YouTube'da videolar izlediğimde A750 sanırım daha güçlü bir kart ama AMD işlemci ile kullandığımda performans kaybı yaşatır mı? İkisini de 2. el almayı planlıyorum ve fiyatları yakın.
Intel driverları daha stabildir sanırım birkaç yıl oldu çıkalı, hangisi alınır? Bütçem 5 bin TL.

Arkadaşlar bu 2 ekran kartı arasında kaldım. Sistemimi yeniledim ve Ryzen 5 3600 ya da R5 5500 alıp ekran kartını da bu iki seçenekten birisi seçeceğim.
YouTube'da videolar izlediğimde A750 sanırım daha güçlü bir kart ama AMD işlemci ile kullandığımda performans kaybı yaşatır mı? İkisini de 2. el almayı planlıyorum ve fiyatları yakın.
Intel driverları daha stabildir sanırım birkaç yıl oldu çıkalı, hangisi alınır? Bütçem 5 bin TL.

2. elde 1070

Benim tercihim 6600'den yana olur. Güç kullanımları arasında baya bir fark var PSU'nuza göre de şekillendirebilirsiniz tercihinizi. Ancak sizin yerinizde olsam temiz bir 6600 daha iyi olur gibi.

5000 en düşüğü ama ne kadar iyi kullanılmıştır bilemiyorum. Ryzen 5 3600 besler mi?

Bahsettiğim kartlar daha iyi değil mi hem daha güncel.

Arc kullanıcısı olarak Arc A750'yi tavsiye etmiyorum aynı keza RX serisi içinde aynı şey bence en sorunsuzu NVIDIA alıp geçmek iki model arasından RX olanı tercih etmek daha mantıklı duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı