RX 6600 OC ayarları nasıl olmalı?

Paylaşımınızi okudum hocam sistem elime geçer geçmez deneyeceğim zaten kartımın modeli ASUS Dual 8 GB herhangi bir ısınma sorunu yasiyacagimida düşünmüyorum fakat bir sorum daha olacakti. Ryzen 5 5500 olduğu için sistem geldiğinde testlerini tamamladıktan sonra işlemciye undervolt yapmayı düşünüyorum çünkü stok soğutucu ile kullanacağım. İşlemciye uyguladigim işlem ekran kartını etkiler mi?

Hayır. İşlemci stabil kalamazsa o kendi derdi olur, yalnızca RAM'lere yapacağın bir overclock işlemciyi doğrudan etkiler. Ekran kartı tamamen bağımsız.
 
Biraz uzun ve karışık gelebilir başta. Her detayına girdim, neyin ne olduğunu öğrenirsen ileride gözün kapalı bile yapmaya başlarsın. Orada rehbere eklemeyi unuttuğum bir bilgiyi buraya yazayım.

Diyelim çok yüksek frekans ya da düşük voltaj verdin ve Radeon Software/sürücü çöktü. Yeni değerler girmeden önce sistemi bir kere yeniden başlat öyle devam et. Daha temiz oluyor.



Hangi oyunda ve nasıl OC yaptın? Biraz kurcalarsan güzel artışlar elde edilebiliyor. Şimdi 6600 XT ile yaptım, düz 6600'ün de aynı potansiyeli var.

Stok.

Eki Görüntüle 1655012

Overclock.

Eki Görüntüle 1655011
Hocam o zaman ben beceremedim valla :D Biraz daha kurcalamam gerek anlaşılan.
 

Geri
Yukarı