RX 6600 önerisi

Yer
İzmir
Selam, aşağı yukarı 1 2 haftaya RX 6600 almayı planlıyorum ama fiyatlar çok oynak. Mesela XFX normalde 6500 gibi bir fiyatta ama arada 5600 falan oluyor bilemedim. Sapphire düşünüyorum ama konulara baktığım zaman Sapphire öven de var XFX öven de kararsızım. O yüzden şöyle sorayım: Fiyatların böyle kalmayacağını varsayarsam Sapphire 6K fiyat ile en ucuzu oluyor. XFX veya MSI almaya kalktığımda arada 500 TL gibi farklar oluyor. Sizce bu 500 TL'ye değer mi? Arada ne kadar fark olur sıcaklık olarak? @izmirkartali @kadirz123 sizlerin tavsiyeleri benim için değerli önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dediğiniz fiyatlardan daha ucuza bulunabiliyor 6600, XT modelinden bahsediyor olmayasınız? RX 6600 Sapphire Pulse kullanıyordum, satılığa koydum şimdi ama sıcaklık değerleri bana göre iyiydi, başkasına göre fazla gelebilir. Benzer fiyata buluyorsanız XFX daha iyidir.

ASUS ve MSI sıcaklıkta çok fark ediyor. Bende Dual 6600 var, sıcaklık 60'ı geçmiyor.
Ancak bu aradaki fiyat farkına değmez, forumun indirim köşesinde 5K fiyata 6600 vardı, 6-6.5K demişsiniz biraz fazla olmuş.

Hocam XFX modelini almanızı öneririm.

Sapphire alınmacak marka değil sadece soğutması iyi değil Max 3-5 derece fark yaratır ben 3 fanlı Gigabyte versiyonunu kullanıyorum Max 66 dereceyi gördüm.

Genel olarak hem kendimden hem de forumda kullanıcıların yorumlarına bakarak söylüyorum ki RX6600 olarak ASUS Dual cidden çok iyi. PUBG Tomb Raider gibi oyunları yüksek ayarlarda 2,3 saatten fazla oynadığım halde sıcaklık 55i geçmedi. Tavsiye ediyorum. Tabii kart şu an yepyeni o yüzden serin çalışıyor ama ileride de çok değişmeyeceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…