RX 6600 önerisi

ASUS ve MSI sıcaklıkta çok fark ediyor. Bende Dual 6600 var, sıcaklık 60'ı geçmiyor.
Ancak bu aradaki fiyat farkına değmez, forumun indirim köşesinde 5K fiyata 6600 vardı, 6-6.5K demişsiniz biraz fazla olmuş.
5k lık olanlara pek güvenmiyorum açık açık söyleyeyim. Çünkü satan kişileri araştırdım ve yorumları okudum en çok olumsuz yorumlar onlarda var. Evet iade hakkım var ama ne bunla uğraşmak istiyorum ne risk almak istiyorum. Rx 6700 konusuna gelirsek o bütçemi aşar. 6600 e bile ancak yetişebiliyorum. Benim buradaki sorum daha çok şu arada 500 TL gibi farklar varken o farkı vermeli miyim yoksa Sapphire alsam beni kurtarır mı?

5k lık olanlara pek güvenmiyorum açık açık söyleyeyim. Çünkü satan kişileri araştırdım ve yorumları okudum en çok olumsuz yorumlar onlarda var. Evet iade hakkım var ama ne bunla uğraşmak istiyorum ne risk almak istiyorum. Rx 6700 konusuna gelirsek o bütçemi aşar. 6600 e bile ancak yetişebiliyorum. Benim buradaki sorum daha çok şu arada 500 TL gibi farklar varken o farkı vermeli miyim yoksa Sapphire alsam beni kurtarır mı?
Hocam ikinci el düşünürseniz 4300'e Sapphire Pulse modeli satıyorum garantisi de 17-18 ay mevcut.

5000 e satanlar ya Gençer gaming ya da Sinerji oluyor hocam. Onlar hakkında da çok fazla şikayet var. Hem forumda hem Hepsiburada'nın yorumlarında.
Ben Sinerji'den Sapphire modelini geçen hafta aldım hocam. Biraz ilgisizler ve 2 iş gününde kargoluyorlar ama bir problem olmadı. Yalnız kart için bir şey diyemem, 1 kez Wattman sorunuyla karşılaştım, soğutma olarak da Sapphire ortalama düzeyde. Çok ısınmıyor ama serin de çalışmıyor kasana bağlı tabii. Marka farkı soğutmada illa ki farkını gösteriyordur ama wattman sorunu Sapphire ile ilgili mi orasını bilemem.

Ben Sinerji'den Sapphire modelini geçen hafta aldım hocam. Biraz ilgisizler ve 2 iş gününde kargoluyorlar ama bir problem olmadı. Yalnız kart için bir şey diyemem, 1 kez Wattman sorunuyla karşılaştım, soğutma olarak da Sapphire ortalama düzeyde. Çok ısınmıyor ama serin de çalışmıyor kasana bağlı tabii. Marka farkı soğutmada illa ki farkını gösteriyordur ama wattman sorunu Sapphire ile ilgili mi orasını bilemem.
Wattman sorunu biraz şans işi hocam Asus da alsan Msi da alsan elbet olabiliyor. Peki sizden rica etsem bi yarım saat Rdr gow vb bir oyun oynayıp en sonundaki sıcaklık değerlerini benle paylaşır mısınız?

Hocam ben gencergamingden hazır sistem almıştım rx6600'lü. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım sistemsel olarak.
Çok şikayet var hocam. Düzgün de çıkabilir kötü de. Forumda çok fazla bunla alakalı konu var şimdi hepsini atamam da siz bakarsınız. O yüzden pek riske atasım yok açıkças sonra iadesiyle onla bunla uğraşmak gerekicek herşeye zam gelicek zaten o kadar vaktim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı